2 hónapnál régebbi cikk

Nemsokára új bevásárlóközpont épül Székesfehérváron, így fog kinézni
·Híreképítkezés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Portép Kft.
Nemsokára új bevásárlóközpont épül Székesfehérváron, így fog kinézni
·Híreképítkezés·Utolsó frissítés: undefined

Az Alba Mall a város új sportcsarnoka mellett lesz. Nemrég egy látványterven mutatták be, hogy pontosan hol helyezkedik majd el és hogyan fog kinézni.

Már javában zajlik a legújabb székesfehérvári bevásárlóközpont előkészítése, derül ki a Portép Kft. posztjából. Az építőipari vállalat június végén egy látványtervet is megosztott arról, hogy pontosan hol fog elhelyezkedni és hogyan néz majd ki az Alba Mall:

Az új fehérvári bevásárlóközpontról egyelőre még nem lehet sokat tudni, de úgy tudjuk, hogy rövidesen minden kiderül az Alba Aréna szomszédságában, az Alba Ipari Zónában épülő kereskedelmi központról.

A környéken egyébként nem ez lesz első, mostanában bejelentett nagyobb beruházás. Szintén az Alba Ipari Zónában épül, és ugyancsak a Portép dolgozik a város új röplabdakomplexumán is:

Kapcsolódó
Új röplabdakomplexum épül Fehérváron

Hosszútávú megállapodás született a PORTÉP Kft. és MÁV Előre Sport Akadémia között, melynek keretében 3300 négyzetméteres sportkomplexumot építenek Székesfehérváron. Extraligás versenypálya, utánpótlás centerpálya és három strandröplabdapálya is épül a 3300 négyzetméteres csarnokban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek