1 hónapnál régebbi cikk

A korábbi NB I-es gólkirály a Vidiben folytatja!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fehérvár FC
A korábbi NB I-es gólkirály a Vidiben folytatja!

A szerbiai születésű, ám 15 éves kora óta Magyarországon pallérozódó Holender Filip 2019-ben a Budapest Honvéd színeiben végzett a góllövőlista élén. Az idei szezonban a Vidiben bizonyíthatja, hogy a kapu előtt továbbra is nagyon veszélyes.

Az elmúlt napokban már repkedtek a nevek, kiket igazol hamarosan a Fehérvár FC NB I-es labdarúgó csapata.

Az új idényt egyre szűkülő és fiatalodó kerete ellenére biztatóan kezdő alakulat ma bejelentette az egyik "repkedő nevet", aki a szezon végéig kölcsönbe kerül a Vidihez: a magyar válogatottban 16 alkalommal pályára lépő támadó, Holender Filip a Vasastól érkezik, hogy bizonyítsa, továbbra is képes a legmagasabb szinten teljesíteni, ami által újra képbe kerülhet Marco Rossi szövetségi kapitánynál.

A 30 éves, szerbiai születésű, szélsőként is bevethető futballista tini kora óta a Budapest Honvéd akadémiáján nevelkedett, ott lett NB I-es és válogatott játékos, 2019-ben pedig élvonalbeli gólkirály, 16 találattal. Később légióskodott Svájcban és szülőhazájában, a Partizan Beograd-ban, majd a Vasashoz került 2022- nyarán.

Holender után a következő időszakban újabb játékosok igazolását jelentheti be a Vidi. Minden csapatrészbe, kiváltképp a védelembe és a támadósorba várható még érkező. Magyar és külföldi játékosokkal, illetve képviselőikkel is tárgyalnak a klub illetékesei.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek