1 hónapnál régebbi cikk

Most azzal segíthetünk, ha Enthroners meccsre megyünk
·Sportadomány·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/fehervarenthroners
Most azzal segíthetünk, ha Enthroners meccsre megyünk
·Sportadomány·Utolsó frissítés: undefined

Közel két hét telt el az Almássy lakótelepen történt tűz óta, melyben megsérült Kitti, a Fehérvár Enthroners csapat cheerleadereinek tagja. Most a csapat is összefog az intenzív osztályra került lányért és családjáért, a hétvégén rendezett Prága elleni jegyek és bérletek árát nekik ajánlják fel.

Június 28-án hajnalban gyulladt ki az Almássy lakótelepen az a tűz, melyben egy fiatal lány súlyosan megsérült és, hogy megmeneküljön a lángok elől a 4. emeletről, szerencsésen a ház előtt található bokorra esett. A lányt a kiérkező mentők azonnal kórházba szállították és az intenzív osztályon ápolták.

Azóta másfél hét telt el, a lány felépülése jól halad, jelenleg a traumatológián gondoskodnak róla. Kitti sok szerető közösség tagja, többek között a Fehérvár Enthroners amerikai futball csapat cheerleader formációjának is. A hír hozzájuk is eljutott, és most szombaton a Prága elleni mérkőzésen szeretnének ők is segíteni a bajba került lánynak és családjának, a jegyek és bérletek bevételének teljes árával.

Kapcsolódó
Drámai részletek a székesfehérvári lakástűzről: „Segítség! Segítség! Nem akarok meghalni!”

Az egyik szomszéd szerint percekig lógott az Almássy telepi erkély vascsövén a lány, mielőtt egy rózsabokorra zuhant. Próbálták volna menteni, de a lángok és a forróság miatt már nem jutottak be a lakásba.

Az Enthroners azoknak a szurkolóknak is várja a felajánlását, akik kisebb tárgyakkal szeretnének segíteni a tűzben mindent elvesztő családnak.

"Van lehetőség arra is, ha valaki szeretne tárgyi felajánlást tenni, akár kisebb háztartási gépekre, hiszen nekünk is limitált a helyünk. Aki szeretné, az be tudja adni a bejáratnál lévő shopba és azt el tudjuk juttatni a családnak"- mondta el Simon Anikó, a Fehérvár Enthroners sajtófőnöke.

Hogy minél több szurkolót megmozgasson az akció, a fehérvári amerikai focicsapat közönség találkozót szervez a mérkőzés után, ahol lesz lehetőségük a szurkolóknak a játékosokkal találkozni, fotózkodni, vagy aláírást kérni. Kitti családját az alábbi számlaszámon is lehet támogatni:

Kracsun Zsolt Gyula 
10700093-66400545-51100005

A Fehérvár TV összeállítása:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek