2 hónapnál régebbi cikk

Folyamatosan érkeznek a tankönyvek a fehérvári iskolákba
Fehérvár Médiacentrum fotója
Novák Rita
Folyamatosan érkeznek a tankönyvek a fehérvári iskolákba

Bő két hét múlva indul az új tanév. A székesfehérvári iskolákban ezért már elkezdődött a munka, a Vörösmartyba megérkeztek a tankönyvek és folyamatban vannak az előkészületek is annak érdekében, hogy az iskolakezdés zökkenőmentes legyen a diákok és a pedagógusok számára egyaránt.

Megérkeztek az új tankönyvek a Vörösmarty Általános Iskolába is. A diákok és a pedagógusok most válogatják őket szét azért, hogy szeptember 2-án mindenki padján egy kész csomag állhasson.

Makainé Vida Bernadett, az intézmény vezetője azt mondja, minden rendben halad ahhoz, hogy zökkenőmentesen indulhasson az új tanév: "Az iskola gondoskodott a tankönyvek megrendeléséről, az egységes csomagok összeállításáról, és ezt teljesen térítésmentesen kapják meg a családok. Semmi egyéb tudnivaló nincsen, a kollégák minden egyes kisgyereknek egyénileg összeállítják az egész tankönyvcsomagot és ez mindenkit a padján fogja várni szeptember 2-án, hétfőn iskolakezdéskor."

A tankönyvcsomagok összeállítása mellett más technikai tennivalókra is szükség van a tanévkezdéshez - tette hozzá Vida Bernadett: "Teljes aktivitással készülünk a tanév indítására, az iskola épületében mindenféle technika fertőtlenítés, takarítás megtörtént. Most a tankönyvek összeállítása, órarend készítés, tantárgyfelosztás és akkor remélhetőleg az év végi értekezletekkel elindulunk és minden készen áll arra, hogy zökkenőmentesen tudjuk indítani a tanévet."

A tankönyvek ebben az évben is ingyenesek a diákok számára.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek