Megnyílt az idei tanév első bélyegkiállítása a Munkácsyban
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szeifert Richárd
Megnyílt az idei tanév első bélyegkiállítása a Munkácsyban

Megnyitotta az idei tanév első tárlatát a Városi Bélyeggyűjtő Kör a Munkácsy Mihály Általános Iskolában. Az intézményben a tanulók egészen az első félév végéig csodálhatják meg Munkácsy életét ábrázoló bélyegeket.

Egy különleges, a Munkácsy Mihály Általános Iskolát ábrázoló bélyeggel ajándékozta meg Laczi Zoltán, a Városi Bélyeggyűjtő Kör elnöke az intézmény igazgatóját, Tóth Pétert az idei tanév első bélyegkiállításának megnyitóján.

Örülünk, hogy tudtunk egy hagyományőrző, értékmentő programmal is készülni tanulóinknak. Egész évben igyekszünk minél több élménnyel gazdagítani őket, emellett fontosnak tartjuk, hogy a régi dolgokkal megismerkedjenek.

Laczi Zoltán, a Városi Bélyeggyűjtő Kör elnöke elárulta, a tanév során számos iskolában mutatnak majd be bélyegeket más-más témában, valamint a jövőben tervezik bélyegtervező verseny megrendezését is.

"Arra gondolna az ember, hogy a mai generáció már nem ismeri a bélyegeket. Ezzel ellentétben azt tapasztaljuk, hogy a gyermekek körében van olyan aki nem csak hogy ismeri, gyűjti is a bélyegeket"- tudtuk meg a Városi Bélyeggyűjtő Kör elnökétől, Laczi Zoltántól.

 A Munkácsy Mihály Általános Iskola kiállítása egészen az első félév végéig lesz látható.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek