Modern eszközökkel gazdagodott a Szent György Kórház Gyermek szemészete
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szeifert Richárd
Modern eszközökkel gazdagodott a Szent György Kórház Gyermek szemészete

A gyermekszemészeti szakrendelés mindennapos alapos vizsgálatát segíthetik a Szent György Kórház újonnan beszerzett eszközei. A Fehérvár Travel Alapítvány a kórház Szemészeti Osztályáért Alapítványának közreműködésével mintegy 1,7 millió forint értékben támogatta az egészségügyi intézményt.

Automata dioptria mérővel,  univerzális próbakerettel, cff készülékkel és kézi szemfenék tükörrel gazdagodott a Szent György Kórház gyermek szemészete.. Mindezekkel a munka precízebben és biztonságosabban folyhat majd a jövőben.

"A most beszerzett diagnosztikus eszközök a mindennapi rutinvizsgálatokat nagyban segítik majd, valamint a betegség utánkövetésére és normalizálódásánál is nagy segítség lehet"-mondta el Entz Bertalan osztályvezető főorvos.

A beszerzés nem jöhetett volna létre a Fehérvár Travel Alapítvány nélkül, akik immár harmadik alkalommal segítették anyagi támogatással az orvosok munkáját. Ezalkalommal 1,7 millió forintot adtak az osztálynak.

Ezzel a segítséggel nem pusztán egy ember életét tehetjük jobbá, elfogadhatóbbá, hanem többekét is. Mottónk, ha van miből és van hova, akkor a döntés mindig nagyon egyszerű.

Igari Antal, az alapítvány kuratóriumi elnöke hozzátette, az ifjúság mindig kiemelt területük és büszkék arra, hogy már eddig is rengeteg olyan műszer beszerzésében tudtak segédkezni, amire nagy szükség volt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek