Forgalmi változások a Szent György Kórház környékén építkezés miatt
Fehérvár Médiacentrum fotója
fmc.hu
Forgalmi változások a Szent György Kórház környékén építkezés miatt

A Fejér Vármegyei Szent György Kórház területén útépítési munkálatok miatt lezárások várhatók, melyek az "F" és a "B" épület környékét érintik. Az épületek gyalogosan elérhetők maradnak, járművel pedig kerülőúton közelíthetők meg.

A Modern Városok Program keretében útépítési munkálatok kezdődnek a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház területén. A munkálatok ideje alatt az "F" épület előtt, ahol a pulmonológiai és reumatológiai rendelők találhatók, valamint az Országos Vérellátó Szolgálat épülete előtt az út teljes szélességében le lesz zárva, így sem járművel, sem gyalogosan nem lehet közlekedni ezen a szakaszon.

Az épületeket gyalogosan a járdán keresztül továbbra is könnyen el lehet érni, autóval pedig a Vérellátó Szolgálat mögötti szervizúton lehet megközelíteni, ugyanígy az Infektológiai Osztály épületét is. A "B" épület előtti területet is érintik a munkálatok, ahol a Szülészeti és Nőgyógyászati, valamint a Gyermekgyógyászati osztályok és az Egynapos Sebészeti Centrum találhatók. Gyalogosan továbbra is megközelíthető lesz az épület a Seregélyesi úti főportán keresztül. Továbbá az intézmény vezetősége kéri betegeit, hogy naponta 5 és 18 óra között használják a Hunyadi utcai portát is a könnyebb közlekedés érdekében. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek