Hírek
2020. 10. 07., 22:13Gazdaság,bejelentésOrbán Viktor: újra bevezetik az 5 százalékos lakásáfát, további családtámogatási program készülA miniszterelnök a Hír TV "Magyarország élőben" című műsorának adott interjút.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 10. 07., 19:32
Gazdaság,innováció Fenntartható megoldásokra fókuszáló startupok jelentkezését várják! A Kék Bolygó Startup Trambulin program 2020 októberében indul a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány és a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség gondozásában.
2020. 10. 02., 18:26Gazdaság,figyelemMitől gyanús egy webáruház? A fogyasztóvédelmi hatóság három fontos ismérvet jelölt meg, ami gyanússá tehet egy webáruházat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 09. 24., 11:46
Gazdaság,innovációUgorj a következő szintre! - Kelet-közép-európai akcelerációs program indul fenntarthatósági fókuszú startupoknak! A Kék Bolygó Start-up Trambulin programot a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány, mint szervező a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökséggel együttműködve valósítja meg. A program célja, hogy segítse az innovatív megoldások finanszírozását az emberi, társadalmi, természeti és gazdasági erőforr...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 09. 16., 19:14
Gazdaság,gyümölcs46 százalékkal nőttek a gyümölcsárak: ennyiért vehetsz gyümölcsöt FehérváronSzőlő, szilva, körte és alma - szeptemberben nincs hiány egészséges és vitamindús idénygyümölcsökből. De vajon mennyiért tudjuk megvenni őket?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 09. 03., 13:59
Gazdaság,állásMunkát keresel Székesfehérváron és környékén? A WHC segít: a megfelelő embert a megfelelő helyre! A WHC, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő humán- és gazdasági tanácsadásra specializálódott vállalkozása kitűnő álláslehetőségeket kínál Móron, Székesfehérváron és környékén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 08. 11., 12:22
Gazdaság,innovációAz otthonápolás jövője – KKV-k jelentkezését várják termékfejlesztésre!2060-ra minden harmadik európai lakos 65 évesnél idősebb lesz. Ez jelentős kihívás elé állítja az egészségügyi rendszert, és fokozza az igényt olyan megoldásokra, melyek a növekvő terheket hatékonyan tudják kezelni. Mindemellett a növekvő igény gazdasági lehetőséget is jelent a piaci szereplők számá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 24., 12:18
Gazdaság,bűnügyIngatlanos bűnszervezetet számolt fel a NAV a DunántúlonMilliárdos vagyon halmoztak fel, luxusautókat és hajókat vásároltak annak a dunántúli céghálózatnak a tagjai, akik csalással értékesített ingatlanokból gazdagodtak meg. Az összehangolt, ötven helyszínen felszámolt bűnszervezet tagjai 16 évet is kaphatnak.
2020. 07. 24., 10:58Gazdaság,lakáskiadásEstek az árak az ingatlanpiacon- Székesfehérváron huszonötezer forinttal csökkentek a bérleti díjakSzékesfehérváron egy élhető, másfél, kétszobás lakásért átlagban 90-110 ezer forint+rezsit, egyhavi kauciót és bérleti díjat kérnek a lakástulajdonosok. Megyeszékhelyünkön az ingatlankiadásoknál a diákok élveznek elsőbbséget, hátrányba a gyerekes családok, a kutya és a kisállattartók kerültek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 07. 09., 10:52
Gazdaság,munkaerőpiacMájusig komoly csapást mért a koronavírus a munkaerőpiacra a Székesfehérvári járásban isAhogy az sejthető volt, a koronavírus-járvány súlyos helyzetet idézett elő a munkaerőpiacon: világszinten és hazánkban is. Bár a felépülés már elindult, az év első öt hónapjának adatait elemezve jól látszik a negatív hatás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 13., 16:50
Gazdaság,internetÍgy netezünk mi: netbankolás terén elmaradunk az uniótól, de van, amiben mi vagyunk a jobbakAz elmúlt évtizedben nagy fejlődésen ment át a hazai internetezés, de még mindig az uniós átlagnál kevesebb háztartás rendelkezik önálló kapcsolattal. Magyarország továbbra is visszafogott a netbankos szolgáltatások használatában, ugyanakkor az európai átlagnál bátrabban vágunk bele az online ügyint...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 06. 09., 17:00
Gazdaság,innovációRemek lehetőség vállalkozóknak! Tanulj másoktól, szerezz tapasztalatot!Itt az ideje, hogy vállalkozóként a jövőbe tekintsünk és átgondoljuk, hogy milyen lehetőségeket nyújthat az év második fele vagy akár a 2021-es év.
2020. 06. 05., 17:18Gazdaság,MasterplastKözel 440 milliós beruházással bővül a Masterplast, a cég saját termékekkel láthatja el EurópátÚj gyártóberendezéseket, labortechnikai eszközöket vásárolhatott a Masterplast Nyrt. csoport a kormány segítségével. A vállalat diffúziós tetőfóliákat gyárt és egészségügyi védőfelszerelések alapanyagát állítja elő a fejlesztésnek köszönhetően. A társaság célja, hogy a régiós építőanyag kereskedelmi...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 22., 17:40
Gazdaság,munkahelyvédelemA Denso 3800 dolgozójának munkahelyét védte meg a Gazdaságvédelmi akciótervA Denso Gyártó Magyarország Kft. 3800 dolgozójának munkahelyét védte meg a Gazdaságvédelmi akcióterv keretében a kormány által nyújtott 310,75 millió forintos vissza nem térítendő támogatás - mondta az innovációs és technológiai miniszter pénteken, Székesfehérváron.
2020. 05. 19., 22:16Gazdaság,vásárlás Fehérvári cég is csatlakozott a Vedd a hazait! mozgalomhozA "Vedd a hazait!, Védd a hazait!" mozgalmat a Magyar Termék Nonprofit Kft. indította el március végén, amelyhez már több mint 50 cég csatlakozott. Többek között a fehérvári Cerbona is.
2020. 05. 08., 17:27Gazdaság,pénzügyekÍgy tervezzük meg a családi költségvetést!Jelenlegi helyzetünkben nagyobb jelentősége van a tudatosságnak, mint valaha, és ez a pénzügyeinkre különösen igaz. Készíts Te is pénzügyi tervet a családodnak!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 02., 14:49
Gazdaság,turizmusDuplázódik a SZÉP-kártya keretösszegeEgymillió munkavállalót érinthet a SZÉP-kártyát érintő kedvezmény, miszerint csaknem megduplázódik az elkölthető keretösszeg és felére csökken a kártyára utalt összeg utáni adóteher.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 05. 02., 13:25
Gazdaság,vásárlásÚjra nyit a székesfehérvári Decathlon is május 4-tőlA megfelelő biztonsági intézkedések betartása mellett a Decathlon sportáruház is újra várja a vásárlókat május 4-től.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 18., 19:25
Gazdaság,koronavírusEgész délelőtt vásárolhatnak az idősek Fehérváron? Milyen hatása lehet a piac-nyitvatartás módosításának, és mik a kereskedői tapasztalatok?A város piacain szombattól csak a 65 év felettiek vásárolhatnak reggel 7 és 9 óra között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 18., 17:16
Gazdaság,koronavírus"Mintha emberkísérletben vennék részt!" - A svéd-járványmodell, ahogy egy ott élő Fejér megyei látjaA svédek teljesen ellene mennek a világban követett járványkezelési módszereknek – árulta el a Székesfehérvár közeléből Göteborgba elszármazott Mariann, aki úgy érzi, mintha egy emberkísérletben venne részt.
2020. 04. 18., 12:12Gazdaság,koronavírusEnnyibe került Székesfehérvárnak a koronavírus-járvány elleni védekezés első hónapjaSzékesfehérvár az elmúlt egy hónap alatt közel 225 millió forintot költött a koronavírus elleni védekezésre, ennek az összegnek a jelentős részét védőfelszerelések, főleg maszkok beszerzésére fordította - áll dr. Cser-Palkovics András tájékoztatójában.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Nemcsak az egészségért, a közösségért is sportolunk, szintet léptek a pólósok és középpontba került a fenntarthatóság. Kellemes időtöltést kívánunk a 2023.09.14-én megjelent Fehérvár Hetilap olvasásához!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kiszélesíthetik a Móri úti körforgalmat? Megújul a kosarasok csarnoka és köszöntötték a fehérvári gólyákat. lapozz bele te is legújabb lapszámunkba, a 2023.09.07-én megjelent Fehérvár Hetilapba!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fokozott figyelem a közlekedésben, kezdődik az iskola, restaurálják az Aba-Novák-seccót és újra nyitva vannak a tornatermek. Megjelent a Fehérvár Hetilap 2023. augusztus 31-ei lapszáma.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Két új díszpolgárát köszöntötte Székesfehérvár, húszmilliárd forintból újulhatnak meg az oktatási intézmények és Esztergom lett az új testvérvárosunk. Megjelent a Fehérvár Hetilap 2023. augusztus 24-ei száma. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Átadták a Szent István-emlékérmet, tizenhét kilométernyi bicikliút épült Fehérváron és különleges kincsek érkeztek a múzeumba, megnyílt a hadtörténeti kiállítás. Jó olvasást kívánunk a Fehérvár Hetilap 2023. augusztus 17-én megjelenő legfrissebb számához.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Lezárult az integráció, állami tulajdonba került a Fejérvíz. Megújul a Rózsaliget és nagy a készülődés, vasárnap indul a Királyi Napok programsorozat. Minderről és persze még sok más, Fehérvárt érintő hírről olvashatsz a 2023. augusztus 10-én megjelenő Fehérvár Hetilapban. Kellemes időtöltést kívánu...