7 évnél régebbi cikk

Munkatársakat keres a digitális élményház
Fehérvár Médiacentrum fotójaMunkatársakat keres a digitális élményház

A fiatalok digitális kompetenciájának fejlesztését szolgáló élményház nyílik hamarosan Székesfehérváron. A központ tudományos és technológiai innovációit bemutató foglalkozásokhoz, programokhoz keresnek munkatársakat vezető oktató, oktató és koordinátor pozíciókba.

Digitális élményház, a kommunikációs és technológiai innovációkat bemutató gyakorlatorientált központ nyílik hamarosan Székesfehérváron, délelőtti iskolai foglalkozásokkal, szakkörökkel, hétvégi programokkal, nyári táborokkal. A munkához vezető oktató, oktató és koordinátor pozíciókba keresnek munkatársakat.

A vezető oktatói állásra olyan pedagógust keresnek, aki az általános és középiskolás fiataloknak illetve felnőtteknek is tart informatikai, robotikai, programozási foglalkozásokat, vezeti a szakköröket, a nyári táborokat, illetve ellátja az oktatói, koordinátori munkák beosztását, a központ szakmai munkájának irányítását és képviseletét.

Oktatóknak jelentkezhetnek mindazok a kreatív, az új technológiákra és motiváló tanulásra nyitott pedagógusok, akiknek legalább egyéves oktatási tapasztalata van, illetve magas szintű informatikai ismeretekkel rendelkeznek.

A koordinátori álláshoz nem szükséges pedagógusi végzettség, azonban haladó szintű informatikai ismereteket és aktív angol nyelvtudást várnak a szervezési, irányítási, kapcsolattartási feladatok ellátáshoz.

A pályázatok részletes kiírása a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány honlapján, az szfa.hu/aktualis oldalon olvasható.

A legmodernebb technikai képzés ingyen

A Digitális Élményházat azért hozzák létre, hogy a diákok az itt kapott tudással felkészülhessenek az információs társadalom kihívásaira, és hasznos segítséget kapjanak a pályaválasztásukhoz is. A májusban megnyíló központ egy olyan kiállítói térrel egybekötött műhely és alkotótér, ahol a programozás, a mobiltechnológiák, a moduláris számítógépek, a 3D-nyomtatás és a virtuális valóság világát ismerhetik meg az érdeklődők. A központban ingyenes délelőtti iskolai foglalkozások valamint gyakorlatorientált képzések, szakkörök működnek majd. Hétvégén a családokat is várják, valamint nyári táborokat is szerveznek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek