6 évnél régebbi cikk

10 + 1 lehetőség arra, hogy miben domboríts a strandon
Fehérvár Médiacentrum fotója10 + 1 lehetőség arra, hogy miben domboríts a strandon

Gyakorlatilag bármit, ami elasztikus, tapad, és kihozza a viselője idomait fölvehetsz idén a strandra. Bár azért némely moletteknek szánt modell talán meghökkentő, de legalább már rájuk is gondolnak a tervezők, sőt a férfiakra is. Bizony meglássátok!

1. Bojtos-rojtos fürdőruhák

Nekem személy szerint a hosszú rojtok nem jönnek be, de a helyes bojtos bikinik igen. Itt is lehet találni persze szolidabbat és vadabbat egyaránt, a lényeg, hogy valahol legyen pár bohó fityegő. Csak macska ne kerüljön a közelbe!

2. Nude vagyis testszínű úszóholmi

Vagyis továbbra is hódítanak a seszínek. Persze egy drapp vagy elegánsabban nude bikini vagy fürdőruha kiemeli a bőr bronzosságát, csakhogy a tervezők a lehető legsápadtabb modellekre húzták ezt a színt az idén. Tehát aki rejtőzködni akarván a homok színébe olvadna, bátran húzzon nude árnyalatot!

3. Fémes dresszek

Hát igen, idén nyáron minden lehet fémszínű: a fürdőruha a köröm, a táska, a cipő és persze a fürdőruha is. Úgy fogunk csillogni a napon, hogy a férfiaknak a káprázattól nem az álluk esik le, hanem kifolyik a szemük!

4. Az igazi fürdő ruha

Ezt alapvetően a – csak hogy politikailag korrektek legyünk – plus size alakúaknak találták ki. A méretek miatt sokan választják a feketét, vagy a sötétebb színeket, pedig állítólag jól állna a mintás, a virágos is. Talán az idei nyáron ki kéne próbálni…

5. Menyasszonyi(fürdő)ruha

A fehér örök divat, bár mint tudjuk azért nem biztos, hogy a fehér bikiniben kell a vízbe menni. A tervezők mindenesetre idén arra is gondoltak, hogy sokan terveznek manapság vízparti esküvőt. Szóval jöhet a fehér menyasszonyi(fürdő)ruha, pontosabban bikini. De nem csak menyasszonyoknak...

6. Keresztül-kasul csíkos dresszek

A csíkos nem jelenti azt, hogy csak csíkos. Hanem mondjuk csíkos és mintás. Olyan kombinációban, ami mondjuk az én édesanyámnál biztosan kiverné a biztosítékot. De hát nem vagyunk egyformák. A lányom szerint például tökéletesen összepasszol két teljesen elütő színű és szélességű csíkos is, merthogy mindkettő csíkos.

7. Magasnyakú bikini

Érdekesek ezek a magasan záródó, nyakba kötött fazonok. Némelyik olyan, mint egy kinőtt sportmez. Viszont akkor ugyanilyen fazonú ruhákat, topokat kell a nyárra beszerezni, mert elég hülyén néz ki egy kivágott ruhában, ha pont a dekoltázs fehéren virít.

8. Magasan felszabott, mélyen dekoltált, fűzős strandholmik

Idén nagy divat mind a magasan felszabott, mind a mélyen kivágott fürdőruha, sőt az olyan is, amiből itt-ott hiányoznak darabok. Ennek a vonulatnak az egyik „vadhajtása” az oldaltfűzős fürdőruhák sora, amelyek között az egyrészes és a kétrészes is megtalálható – utóbbinak magasított a derékrésze, különben nem lenne mit összefűzni.

(kép: exquis.ro)

9. Állatmintás fürdőruhák

Nahát itt aztán van kavalkád! Minden pöttyös és csíkos állat bundájának mintája szerepel a palettán, ráadásul bikiniben, egyberészes fürdőruhán, úszódresszen, felvágott, kivágott és mindenféle fazonban. Még „plussize”-os idomokra is!

10. Bikini

A megunhatatlan. Viselni kizárólag 30 alatt és egy gramm hájacska nélkül szabad! Ebben aztán van minden, bojtos, pöttyös, csíkos, rojtos, horgolt és még ki tudja milyen. A lényegük, hogy falatnyiak, vagy még annál is kisebbek. Mi most kékeket válogattunk a sokszínű kínálatból.

+1 Boxerfazon vagy rövidnadrág

Valljuk be, a férfiak stranddivatja nem mutat nagy változatosságot. Bár idén divat a mintás, gyanítom, a teremtés koronái nem fognak nagy számban a bal oldali képen láthatóhoz hasonló vagy liános mintájú elasztikus boxersortokban fürdőzni. Bár ki tudja? Ráadásul ezek a rugalmas anyagú száras fürdőgatyák bizonyos korosztályokban a hetvenes-nyolcvanas évek dzsörzénaciit is felidézik. Szóval vajon a divat betör egyszer az ő életükbe is?

Összeállításunk a fashioners.com alapján készült. A fotók forrása: fashionspot, aliexpress, pinterest és shopify.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek