6 évnél régebbi cikk

Szilveszteri frizura trend
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bukosza Zita
Szilveszteri frizura trend

Mindenki csinosan és trendin szeretne nekivágni az új évnek, és sokszor órákat is képesek vagyunk a megfelelő szilveszteri ruha, kiegészítők és hajkorona varázslásával eltölteni. Erre azonban semmi szükség - legalábbis, ha a hajatokról van szó! Mutatunk nektek 5 egyszerű tippet, amit ti magatok is könnyedén elkészíthettek otthon, elkerülve a hosszas várakozást a fodrászatokban.

Nem kell hozzá fodrásznak lenni, sőt még különösebb kézügyességet sem igényel. Egyszerűen elkészíthető, de annál nagyszerűbb szilveszteri frizurákkal készültünk nektek, ami egy bulira, vagy akár egy újévi ünnepségre is megfelelő választás!

5. Loknik

A lágyabb hatáshoz hajvasalót, a göndörebb fürtökért hajgöndörítő vasat válassz. Hajhosszúságtól és arcformától függetlenül mindenkit feldob néhány lokni, pár perc alatt elkészítheted és egy kis hajlakkal rögzítheted, hogy bírja az este végéig. Akinek alapvetően egyenesszálú a haja és nehezebben göndörödik, a tartós hatásért érdemes nem frissen mosott hajra hullámosító spray-t fújni, és úgy begöndöríteni. Egy-egy fonat nagyon jól mutat a hullámok között, érdemes ezt az egyszerű frizurát választani ha bulizni mész szilveszterkor, így nem kell hosszasan bíbelődni a bonyolult kontyok kibontásával, ha végre valahára ágyba kerülsz. 

4. Tupírozott haj

Nagy kedvenc a hírességek körében is a kicsit vadóc de mindig trendi feltupírozott haj. Ehhez talán a félhosszú haj a legalkalmasabb, hiszen a hosszú haj mennyisége és tömege megnehezítheti a dolgod. Egyszerű a mutatvány: mosás után egy körkefével kell átszárítanod a hajadat, minél inkább megemelve a töveket. Ezután egyenként tupírozod fel az elülső tincseket, nagy segítség, ha a töveket hajlakkal rögzíted. Ha elkészültél néhány hajtűvel könnyedén a tarkódhoz rögzítheted a feltupírozott tincseket. Ha sűrű a hajad, érdemes 2 vagy akár 3 részre is felosztani és úgy megismételni a folyamatot, így kicsit hosszabb a készülődés, de nagyon dús lesz a végeredmény. A szilveszteri hangulathoz mindenképpen illik, egy hangsúlyos sminkkel pedig verhetetlen választás. 

3. Csiga frizura

Elbűvölően mutat egy újévi ünnepségen vagy klasszikus zenei koncerten egy estélyivel. Ráadásul csak egy hajgumira és hajsimító szérumra van szükséged az elkészítéshez. Először a szérumot kell alaposan bedolgozni a hajadba, majd átfésülni és egyszerű, de szoros lófarokba kötni a tarkód felett. Ezután jön a trükk: sodorj egyet a copfodon, tekerd fel a hajgumi köré és hullámcsatokkal rögzítsd a fejbőrödhöz. A végén hajlakkal rögzítheted, a lényeg, hogy egy szál se lógjon ki. 

2. Hátratűzött haj

Egyre gyakoribb viselet a hátratűzött haj! Egyszerűen csak fogsz egy nagyobb tincset amit középen összefésülsz és hátratűzöl. Nincs ennél jobb frizura, ami kiemelné az arcod és a sminked, ráadásul így egyetlen előrehulló hajtincs sem fog zavarni az egész este alatt. Rövid és hosszú hajúaknak is nagyon jól áll, a kifutókat már meghódította.

1. Láthatatlan hajpánt

Tökéletes trükk az elektromos haj ellen! Ha el szeretnéd kerülni, hogy az arcodhoz tapadjanak elülső hajtincseid és folyton igazgatni kelljen őket, akkor csak annyi a dolgod, hogy leválasztasz elöl egy 1-2 cm vastagságú tincset, majd a többit részt hátrafogod, és a leválasztott tincset hátul egy csattal vagy vékony hajgumival rögzíted. Még esztétikusabban mutat, ha az elöl leválasztott tincset befonod, a hajad többi részét pedig begöndöríted. Nálam abszolút ez a fazon a nyerő szilveszterre!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek