6 évnél régebbi cikk

Netes világsztár szerepel a magyar banda klipjében
Fehérvár Médiacentrum fotójaNetes világsztár szerepel a magyar banda klipjében

Kijött a híres magyar brigád, a Cloud 9+ újabb száma, amelyhez klipet is forgattak és nem más asszisztált hozzá, mint a világhírű mém: Hide the Pain Harold. Mr. Hide the Pain hozta a kötelezőt és ismételten mosolyra kerekedett szájjal vette tudomásul, hogy az élet megint belerúgott egyet. Amúgy az megvan, hogy Hide the Pain Harold magyar?

Bemutatták a Cloud 9+ Hide the Pain című klipjét, amelyről már az előzetesek alapján sejteni lehetett, hogy nem szokványos műsor lesz. Aztán robbant a bomba és milyen igazunk lett! A klip egy ördögi nőről szól, akit a mindig gyönyörű Gubík Ági személyesít meg, és aki eléggé mostohán bánik hűséges alkalmazottaival. Itt jön a képbe Hide the Pain Harold, aki kollégái élharcosaként először a névjegyéül szolgáló mosollyal rezignáltan tűri az örökös hisztit, majd egy óvatlan pillanatban elveit sutba dobva fellázad főnöke ellen. Szerintem óriási lett!

Az, hogy Mr. Hide the Pain magyar klipben szerepel, annyira nem lehet meglepő, ugyanis a világhírű arc mögött egy magyar embert találunk, akiből pár óvatlan fotó után legenda lett. Arató András nyugdíjas világítástechnikai szakember Budapestről származik, akinek netes karrierje egészen meglepően a már megszűnt iwiwről származik, ugyanis 2011-ben ott találta meg egy stockfotó-ügynökség modellfelkéréssel. Arató András igent mondott, és ahogy kikerültek a fotói a Dreamstime stockfotó-oldalra, beindult az őrület.

Hide the Pain Haroldot semmi sem állíthatta meg a világhírnév megszerzésében, ugyanis a fotókon fellelhető mimikáját, amely a legvidámabb pillanatokban is életfájdalmat tükröz, kilóra megvette az internetes közösség. És ha már így alakult, Arató András igyekszik kiszolgálni a fanokat, ugyanis a Facebookon rajongói oldalt, és nemrég YouTube-csatornát is indított, ahol a régi videói mellett újdonságokkal is szórakoztatja a nagyérdeműt.

Ennek fényében elmondható, hogy a Cloud 9+-os srácok belenyúltak a tutiba, és bár magyar, de egy valódi világsztárral forgatták legújabb számuk klipjét.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek