5 évnél régebbi cikk

Június közepén nyithat a fehérvári strand
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fehérvár Televízió
Június közepén nyithat a fehérvári strand

Június közepére elkészülhet a felújított székesfehérvári strand. Lesz élménymedence, csúszdák és új, korszerű, térköves burkolat, de a büfék is megújulnak.

Jól halad a fehérvári strand felújítása, hamarosan egy modernebb, élményelemekkel bővített strandfürdő várja a látogatókat.Három új medence épül, emellett modernebb napozók, korszerűbb pergolák várják majd az új köntöst öltő strand látogatóit. A felújítás a betonelemek és járdák bontásával, szállításával indult el ősszel a Csitáry Uszodánál. A beruházás több mint 400 millió forintból valósul meg az önkormányzat segítségével.

A víz szerelmesei várhatóan nyáron már megtapasztalhatják az újdonságokat. A beruházást négy ütemben valósítják meg.

"Az első üteme most készül, az élményfürdők, csúszdamedencék, spray park, zöldfelületek, sétányok lesznek kialakítva, a második ütemben a régi bejáró kerül felújításra, az árkádos részen lehet majd bejönni június 15. után a strandra.  - mondta el Hollósi Tamás, beruházási és karbantartási igazgató a Fehérvár Televíziónak.  - Ezen felül még egy fejlesztés készül a területen: új 50x25 méteres uszodát szeretnénk építeni, amire a pályázatok most kerültek beadásra."

További részletek a Fehérvár Televízió videójában:

 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek