5 évnél régebbi cikk

Takarítsuk ki együtt Magyarországot!
Fehérvár Médiacentrum fotója
hulladekvadasz.hu
Takarítsuk ki együtt Magyarországot!

Kevesen vagyunk, akik még nem morogtunk a gyermekszoba nélküli, akár nagy mennyiségű szemetét is gátlástalanul itt-ott elhullajtó embertársaink miatt. De talán valamivel kevesebben vagyunk, akik valóban meg is fogták mások mocskát, hogy kitakarítsanak. Egy most indult, hiánypótló honlapon a közösség erejét koncentrálják a jó ügy érdekében.

Takarítsuk ki együtt Magyarországot! címmel indult el az a honlap, ami lehetőséget biztosít és segítséget nyújt akár magánszemélyeknek, de cégek számára is, hogy szemétszedéseket szervezzenek és hirdessenek. Vagyis így néz ki, amikor a digitális világot a jó ügy érdekében használjuk. 

"A legtöbb esetben megvan a lakosság részéről a hajlandóság szemétszedések szervezésére, de sok esetben nincs kivel, vagy nincs aki segítsen. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani a szemetszedes.hu oldallal." – mondták el a weboldal üzemeltetői.

De miben nyújt segítséget a honlap?

  • szemétszedési akciók szervezésében,
  • szemétszedési akciókhoz való csatlakozásban,
  • kapcsolatfelvétel az illetékes hatóságokkal a szemétszedésekkel kapcsolatban,
  • tárgyi eszközök: kesztyűk, zsákok biztosítása,
  • ingyenes reklámfelületként szemétszedési akciók népszerűsítésére
    közösségteremtésre,
  • cégek részére szemétszedési akciók szervezésére.

Szóval a lehetőség most már adott, lehet szervezni, részt venni, sőt a Facebook-oldalukon a napi eseményeket is követni. Főleg, hogy az alig két napja (2018.07.22.) indult weboldalon egyelőre még Fejér megyei vagy székesfehérvári szemétszedést nem regisztrált senki.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek