5 évnél régebbi cikk

Már lehet jelentkezni a Lecsófőző Vigasságra
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Már lehet jelentkezni a Lecsófőző Vigasságra

Augusztus 26-ig várják a csapatok jelentkezését a 14. székesfehérvári főzőversenyre.

Az idei már a tizennegyedik lesz a Lecsófőző Vigasságok sorában: szeptember 8-án ismét több száz üstben rotyog majd a lecsó, és a nap végére kiderül az is, ki lesz 2018-ban a Lecsókirály.

A főzőversenyre augusztus 26-ig jelentkezhetnek a csapatok az idén megújult nevezési rendszerben: a lecsófesztivál weboldalán a színházi jegyfoglalásokból ismert módon mindenki maga választhatja ki a főzőhelyét és az adminisztráció is sokkal egyszerűbb lett.

Telefonon és e-mailen történő jelentkezésre nincs lehetőség.

Fontos tudnivaló, hogy a jelentkezést követően öt munkanapon belül be kell fizetni a részvételi díjat. Cégek ezt csak átutalással, civil és egyéb szervezetek átutalással vagy személyesen, magánszemélyek csak személyes befizetéssel tehetik meg Székesfehérváron, a Művészetek Házában (III. Béla király tér 1., sz. 2. iroda). A pénzbefizetésre hétfőn és kedden 9.00–18.00 óráig, szerdán és csütörtökön 9.00–15.00 óráig van lehetőség, készpénzben vagy bankkártyával.

Ahogyan a korábbi években, a szervezők az idén is biztosítanak a résztvevőknek a rendezvényre tűztálcát és sörpad-garnitúrát, valamint kenyeret, tűzifát és egy lecsókötényt is.
(forrás: ökk)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek