5 évnél régebbi cikk

Visszatér a fesztiválszezon a Blahalouisiana vadiúj klipjében
·ZeneBlahalouisiana·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaVisszatér a fesztiválszezon a Blahalouisiana vadiúj klipjében
·ZeneBlahalouisiana·Utolsó frissítés: undefined

Megjelent a Blahalouisiana újabb nótája, a 'Nekem az nem elég', amelyhez egy pofás videóklip is társult. A fehérvári kötődésű zenekar ezúttal a mögöttünk hagyott nyárról emlékezett meg a hozzájuk köthető egyedi stílusjegyekkel megspékelve.

A nyár hivatalosan megnevezett utolsó napján (augusztus 31.) megjelent egy poszt a Blahalouisiana Facebook-oldalán, miszerint szeptember 12-én újabb dallal érkezik a népszerű banda, amelyhez egyből egy klip is társul. A rajongók azóta is tűkön ülve várták a dátumot, ám az élelmesebbek már előbb is elcsíphették az új számot, ugyanis több platformon és koncerten is megszólalt már a 'Nekem ez nem elég' nevet viselő muzsika.

Aki viszont lemaradt volna a belefülelésről, az be kellett, hogy érje a Recorderen szeptember 12-én, 10.00 órakor debütáló klippel, amely - a Blahalouisianához híven - ezúttal is igencsak erősre sikeredett. A friss, pörgős és magyar nyelvű dalukhoz egész nyáron forgott a kamera: bárhová mentek, bármi történt is velük, azt láthatja a nagyérdemű.

A videó főszereplője, Czinki Ferenc székesfehérvári író, nemcsak a klipben próbálja egyre nehézkesebben dokumentálni az eseményeket, de valóban írt egy tanulságos turnénaplót is, amelyet itten el is olvashattok. Ha minden megvan, akkor nem maradt más hátra, mint hogy tekerjétek fel a hangerőt, és hadd szóljon a Blahalousiana nyárbúcsúztató slágere. Nekem az nem elég...

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek