5 évnél régebbi cikk

Lezárások lesznek a Mátyás király körúton péntek estétől szombat estig
·Közlekedésútlezárás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
fmc.hu
Lezárások lesznek a Mátyás király körúton péntek estétől szombat estig
·Közlekedésútlezárás·Utolsó frissítés: undefined

Október 13-án, szombaton Magyarország köztársasági elnöke csapatzászlót adományoz az október 1-jével, aktív katonai szervezetként Székesfehérváron megalakult MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezrednek.

Csapatzászló-adományozási ünnepséget tartanak szombaton délelőtt a Városház téren: az októberben megalakult új székesfehérvári katonai szervezet 300 katonája sorakozik fel a rendezvényen.

A lebonyolítás céljából péntek estétől lezárják a Mátyás király körút parkolóhelyeit, rossz időjárás esetén pedig az Alba Regia Sportcsarnok előtti külső forgalmi sávot.

A rendezvény lebonyolítása idején forgalomkorlátozás lesz a Belvárosban: október 12-én, pénteken 18 órától 13-án, szombaton éjfélig a Mátyás király körúton, a Hotel Szent Gellérttől az Alba Plaza rakodó udvarának bejáratáig, a kijelölt várakozóhelyek mindkét oldalon le lesznek zárva mintegy 60 személygépkocsi és 2 db autóbusz elhelyezése céljából.

Kedvezőtlen időjárás esetén az Alba Regia Sportcsarnokban tartják meg a programot. Ez esetben október 13-án, szombaton 6 órától 24 óráig a Gáz utca úttestjén, az Alba Regia Sportcsarnok előtti külső forgalmi sávot zárják le, 8 autóbusz elhelyezése céljából.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek