5 évnél régebbi cikk

Lezárják a Várkörút és a Rákóczi utca egy részét az Adventi Jótékonysági Futás idejére
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Lezárják a Várkörút és a Rákóczi utca egy részét az Adventi Jótékonysági Futás idejére

A IV. Adventi Jótékonysági Futás ideje alatt lezárják a Várkörút és a Rákóczi utca egy részét, és a helyi járatú buszok is módosított útvonalon közlekednek.

Vasárnap délelőtt rendezik a IV. Adventi Jótékonysági Futást, és a rendezvény idejére, vagyis 9-től 13 óráig forgalomkorlátozásokat vezetnek be. Lezárják a Várkörutat a Petőfi utcai csomóponttól a Kígyó utcai csomópontig, valamint a Rákóczi utcát a Várkörút körforgalomtól a Wathay Ferenc utca – Távírda utca vonalig. A Várkörút lezárása miatt a Petőfi Sándor utcából csak jobbra lehet kikanyarodni, a Lakatos utcát pedig csak a Wathay Ferenc utca irányába lehet elhagyni.

Az alábbi helyi autóbuszok járatai terelőútvonalon közlekednek:

  • „17"-es jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban: Szekfű Gy. u. – Széna tér – Király sor.
    Kimaradt megállóhelyek: Múzeum, Fehérvár Áruház, Széna tér (Csak a Szedreskerti ln. irányba közlekedő járatokat esetében, mivel az autóbuszok a Rákóczi u.-ban lévő megálló helyett a Széna téren kialakított megállóhelyen állnak meg.)

  • „23”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban: Széchenyi u. – Budai út.
    Kimaradt megállóhelyek: Várkörút, Fehérvár Áruház, Széna tér (Videoton Ipari Park irányba).

  • „24”-es és „25”-ös jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban: Széchenyi u. – Budai út – József A. u. – Rákóczi u.
    Kimaradt megállóhely: Várkörút.

  • „33”-as és „34"-es jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala: Gáz u. – Széna tér – Szekfű Gy. u. – Dózsa Gy. út – /Eredeti útvonal/– Fecskepart /Eredeti útvonal/– Dózsa Gy. út – Szekfű Gy. u. – Széna tér – Gáz u.
    Kimaradt megállóhelyek: 
    „33”-as
    járatok esetében: Széna tér (Az autóbuszok a Rákóczi u.-ban lévő megállóhely helyett a Széna téren kialakított megállóhelyen állnak meg.), Fehérvár Áruház, Múzeum, Várkörút, Prohászka O. utca, Prohászka O. templom.
    „34”-es járatok esetében: Prohászka O. templom, Prohászka O. u., Várkörút, Múzeum, Fehérvár Áruház.

  • „35”-ös jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban: Prohászka O. u. – Budai út – József A. u. – Rákóczi u.
    Kimaradt megállóhely: Várkörút

A terelések miatt a menetrendben meghirdetett időpontoktól pár perces eltérés lehetséges.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek