5 évnél régebbi cikk

Nyílt nap lesz az Alba Innovárban
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/albainnovar
Nyílt nap lesz az Alba Innovárban

Az Alba Innovár március 23-án, szombaton ismételten megnyitja kapuit, hogy látogatóik megismerjék az élményszerű tanulást, amelyben a diákok már nap, mint nap részt vehetnek. A díjmentes nyílt napot az Arconic támogatásával valósítják meg.

Az Alba Innovár humanoid robotjai vezetik be a legmodernebb robotok világába azokat az érdeklődőket, akik részt vesznek március 23-án, szombaton a szervezet nyílt napján. Az eseményre regisztráltak ingyenesen kipróbálhatják az Alba Innovár interaktív, érintésre reagáló okospadlóját, a Wizefloort.

A Leopoly 3D modellező szoftverrel kipróbálható a 3D-s szobrászkodás játékos formában, de lehetőség lesz Lego Mindstorms EV3 robotokat különböző érdekes feladatokra programozni. Az Innovár szakemberei bemutatják, milyen egyszerűen lehet különféle tárgyakat tervezni, alkotni és kinyomtatni 3D nyomtatóval. A szabadulószobában található hazánk egyik legnépszerűbb szabadulós kihívása, amely egyedi és váratlan feladványokkal várja a játékra regisztrálókat.

A foglalkozásokon csak 10 éven felüliek vehetnek részt. A kiskorúak kísérője kizárólag 18 éven felüli lehet, és neki is regisztrálni kell az ingyenes nyílt napra az info@albainnovar.hu e-mail címen.

UPDATE: A március 23-i nyílt nap időközben betelt. Legközelebb áprilisban lehet majd hasonló programon részt venni az Alba Innovárban. Részletekért és időpontéért érdemes a honlapjukat figyelni.

(Forrás: ÖKK Fehérvár)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek