5 évnél régebbi cikk

Ingyen fogászati kezelést ad a székesfehérvári Várfok Dental három rászorulónak
Fehérvár Médiacentrum fotója
varfokdental.hu
Ingyen fogászati kezelést ad a székesfehérvári Várfok Dental három rászorulónak

A legtöbbünknek volt már benne része, így pontosan tudja, a fogászati kezelés egy jónevű rendelőben anyagilag megterhelő. A fehérvári Várfok Dental rendelő dolgozói ezért úgy döntöttek, hogy csatlakozva egy szekszárdi kezdeményezéshez, megajándékoznak három pácienst, akik szociális helyzetük miatt nem tudják vállalni a fogászati kezelés költségeit.

Elsőként a Vörösmarty Rádió Orvos válaszol című műsorában mondta el dr. Csulak Fruzsina, fogorvos, hogy a Várfok Dental rendelő csatlakozik ahhoz a szekszárdi kezdeményezéshez, amelyet dr. Klein Zoltán és a Medi Clinik csapata indított el, és három rászoruló páciens fogászati kezelési költségeit átvállalják. "Fogaink kezeltetése, szükség esetén helyreállítása vagy pótlása nemcsak esztétikai, hanem funkcionális és egészségügyi szempontból fontos. Viszont tudjuk azt is, hogy sajnos nem mindenki tud áldozni erre, mert nem áll módjában." – áll a Várfok Dental felhívásában.

"Korábban is már gondolkoztunk abban, hogy részt vállalunk valamilyen jótékonysági kezdeményezésben, amikor pedig megláttuk dr. Klein Zoltán karácsonykor indított akcióját, úgy döntöttünk, mi is teszünk hasonló felajánlást itt, Székesfehérváron a Várfok Dentálnál. A kezdeményezést a rádióadást követően a Facebook-oldalunkon is posztoltuk, és már most rengeteg megkeresés érkezett. Nincs életkori megkötés, felnőttek és gyermekek jelentkezését is várjuk, és nemcsak az orvosi költséget, de a kezeléshez szükséges teljes technikai és eszközigény költségeit is álljuk, legyen szó fogszabályozásról, de akár egy költségesebb fogpótlásról." – mondta el dr. Csulak Fruzsina. 

A jelentkezéseket május elsejéig várják a varfokdental@gmail.com email címen vagy a 8000 Székesfehérvár, Szent István tér 7. szám alatt néhány soros bemutatkozással együtt, amelyben jelentkező leírja egyéni élethelyzetét, és hogy miért ő a legérdemesebb a nyereményre. Persze nemcsak jelentkezni, de jelölni is lehet olyanokat, akikről tudjuk, hogy rászorulnak erre a segítségre. A Várfok Dental csapata egyéni elbírálás alapján választja a szerencsés nyerteseket.  

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek