4 évnél régebbi cikk

Nyári táborok Székesfehérváron 2019-ben
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu/Simon Erika
Nyári táborok Székesfehérváron 2019-ben

Lassan elodázhatatlan kérdés lesz a nyári tábor(ok) leszervezése gyermekünk számára, sőt az előrelátóbbak már bizonyosan tettek konkrét lépéseket, esetleg már a tábordíj befizetésénél járnak. Ha te még csak most kezdtél el gondolkozni a hova kérdésen, akkor hoztunk egy kis segítséget!

Úgy tűnik egyelőre, hogy 2019-re sem oldódott meg az egyetemes szabadságok kérdése, hogy a vakáció réme ne egységes szülői gyomorgörccsel és a hova tegyük a gyereket a következő hetekben? kérdéssel érkezzen. Úgyhogy nincs más hátra, ha leszerveztük a nagymamák idejét, kivettük az összes szabadságunkat, mint a maradék röpke másfél hónapra táborba küldeni csemeténket.

Amennyiben egy kicsit szeretjük őt, érdemes a túlélő táborok világán túlra tekinteni, és olyan tevékenységet választani, amit esetleg örömmel végez. Ne izguljunk, manapság csak a pénztárcánk szabhat határt, mert a lehetőségek kis híján a végtelenbe konvergálnak...

(Természetesen előfordulhat, hogy nem találtunk meg minden táborozási lehetőséget, így örömmel vesszük, ha kiegészítést kapunk az info@fmc.hu címen!)

Városi táborok

Idén is várják a székesfehérvári általános iskolásokat a Napraforgó napközis táborban a Bregyóban, valamint a Gyermek és Ifjúsági Táborban Velencén. Előbbi napközis, utóbbi bentlakásos tábor, és jelentkezni 2019. május 20., hétfőt követően lehet majd a Városgondnokságnál. További részletek a varosgondnoksag.hu oldalán, friss információk pedig a két tábor Facebook-oldalán olvashatók.

Nyári tábor a Koronás Parkban

2019-ben is a lovagok korába kalauzolja majd a gyerekeket a Koronás Park tábora, ahol régi találmányokat, kézműves mesterségeket és a középkori játékokat ismerhetik majd meg. A táborba 7-12 éves gyerekeket várnak. Részletek ide kattintva olvashatók!

Széna Egyesület táborai

A Széna Egyesület 2019-ben a 10-17 éves közötti gyermekek számára szervez bentlakásos tábort, ahol a hangsúly a hagyományos tábori élményeken - számháború, tábortűz, csapatjátékok, kirándulás, fürdőzés - lesz.

HEROSZ Fehérvári Állatotthon napközis tábora

A HEROSZ Fehérvári Állatotthon július 8-12. és augusztus 12-16. közötti ötnapos táboraiban a résztvevők megismerkednek a menhely mindennapi életével és sokat tanulnak az állat- és természetvédelemről is. Egy turnusban maximum 15 fő tud részt venni, a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadják. További részletek és jelentkezés ide kattintva érhető el!

Honvédelmi tábor

A Magyar Honvédség táborába 12-18 év közötti gyermekek jelentkezhetnek. Székesfehérvári helyszínnel harcos és túlélő típusú tábort indítanak 2019 nyarán összesen négy turnusban. Jelentkezés és további információ itt!

Redrock falmászó tábor

Azoknak a gyerekeknek, akik a pihenés mellett szeretnének, szeretnek mászni, vagy szeretnének megismerkedni ezzel a sporttal játékos formában. A résztvevők számát 16 főben maximalizálták, és a kezdőknek, valamint a profiknak külön-külön tábort indítanak. További részletek és jelentkezés itt!

Nyári Tenisztábor

A Székesfehérvár Kiskút Tenisz Klub és az Alba Bianca Tennis Club közösen indít nyári tenisztábort június 17-től augusztus 30-ig több turnusban a Videoton Pozsonyi úti és a Kiskút Tenisz Klub pályáin, 6-18 éves lányok és fiúk, kezdők és haladók részére. Részletek és jelentkezés itt és itt!

Úszó- és triatlontábor

Úszás, futás, kerékpározás - az Alba Triatlon Sportegyesület táborában szakképzett edzők koordinálják a foglalkozásokat. További részletek és jelentkezés ide kattintva!


Főnix Tánctábor

Azon ritka táborok egyike, ahova ovisok is jelentkezhetnek. A táncos, zenés órák mellett sokoldalú foglalkozásokkal készülnek a gyerekeknek, lesznek kreatív játékok és ügyességi vetélkedők is. További részletek a táncklub Facebook-oldalán!


Vízipók vízilabdatábor

Úszásoktatás, ismerkedés a vízilabdával, valamint szárazföldi játékok várják a 2008-2012-ben született gyerekeket a napközis táborban, ahol a szervezők célja, hogy a kicsik megszeressék a vizet és jól érezzék magukat. Részletek a Fehérvár Vízilabda SE Facebook-oldalán.


Delfin úszótábor

A tábort az egyesület szakképzett sportoktatói vezetik. Napi két úszás várja a gyerekeket a kezdő tanfolyamtól az edzés jellegű foglalkozásig. Ide kattintva minden részlet elolvasható!


Matematika-kézműves tábor

A jubileumi, 10. táborba a leendő elsősöktől 6. osztály végéig várják a gyerekeket logikai feladatokkal, érdekes matematikai feladványokkal, kézműveskedéssel, sok-sok játékkal, számháborúval és kirándulással. Részletek ide kattintva olvashatók!


Logiscool-táborok

Programozás, robotika, Minecraft, Digitális és Bridge Bizniscool - minden, amit a digitális világ felnövekvő szerelemesei csak elképzelni tudnak maguknak a Logiscool nyári táboraiban. Részletes táborkereső és jelentkezés az iskola honlapján lehetséges!

Suli jóga tábor

Három turnusban túrázós és vizes táborokat indít a Jóga-Neked Életmód Sziget. Részletek ide kattintva érhetők el!

Játszóházi Nyári Tábor

A Kincses Sziget Játszóház nyári táborára gyakorlatilag a teljes vakáció ideje alatt építhetünk, hiszen június 17-től augusztus 30-ig folyamatosan tart. Ráadásul nemcsak a szokásos kézműves-rajzolós-játszós programok várják a gyerekeket, de egy nagyon fontos téma is terítékre kerül: bemutatják és megtanítják a résztvevőknek, hogy miként kezeljék az utcán, iskolában, játszótereken hozzájuk közeledő idegeneket, illetve az agresszív, zaklató magatartású társaikat. További részletek ide kattintva olvashatók!

Kalandorland Nyári Tábor

A Kalandorland Játszóház nyári tábora is átöleli a teljes vakáció idejét, hiszen június 24-től egészen augusztus 23-ig lehet jelentkezni, akár egy-egy napokra is. Részletek ide kattintva érhetők el! 

Kreatív nyelvi tábor

A Katedra nyelviskola Angol és német nyelvi táborokat indít három turnusban a 7 és 12 év közötti gyermekek számára. További részletek itt!

Helen Doron angol nyelvi tábor

Az óvodás- és kisiskolás korú gyermekeket várják az angol táborban, ahol észrevétlenül tanulnak meg alapvető nyelvtani szerkezeteket, és fejlődik angol szókincsük. A tábort szakképzett Helen Doron tanárok vezetik, köztük anyanyelvi tanárral. Részletek itt olvashatóak!

Ingyenes rendvédelmi tábor

Bár a helyszín nem Székesfehérvár, de a fehérvári gyermekek számára is elérhető a rendvédelmi pályát népszerűsítő ötnapos tábor, amelyet elsősorban a hátrányos helyzetű fiataloknak szervez a Belügyminisztérium. A remeteszőlősi Ady Liget Rendészeti Szakgimnáziumban július 14-19-e között zajló táborban a résztvevők áttekintést kapnak a rendőrség, a katasztrófavédelem, a büntetés-végrehajtás munkájáról és a felvételi követelményekről. További részletek ide kattintva olvashatók!

Ha nem találtál igényeiteknek megfelelő tábort, vagy gyermeked egy kicsit messzebb merészkedne, akkor többek között a Gyerektábor-kereső a Találj tábort és a Táborfigyelő oldalakon érdemes tovább böngészni!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek