4 évnél régebbi cikk

Akár Te is megtervezheted az adóhivatal ügyfélszolgálatosainak új egyenöltözékét
Fehérvár Médiacentrum fotója
infoter.eu
Akár Te is megtervezheted az adóhivatal ügyfélszolgálatosainak új egyenöltözékét

Hivatali nyakkendő és nyaksál megtervezésére hirdetett pályázatot a NAV, melyet az adóhivatal és a kormányablakok ügyfélszolgálati munkatársai viselnek majd a jövőben. Itt az esély, most Te is beleszólhatsz, miként tudnának a legszimpatikusabb külsővel fogadni!

Te is azok közé tartozol, akinek hivatalos ügyek intézésénél automatikusan izzadni kezd a tenyere, és szorongva áll a sorban akkor is, ha csak egy legegyszerűbb formanyomtatványt kell kitölteni? Ezen a beidegződésen persze sokat enyhít, ha kevésbé érezzük szigorúnak a pult túloldalán bennünket fogadó hivatalnokot. Ezen pedig  - sok egyéb mellett - a szimpatikus, mégis magabiztosságot, megbízhatóságot sugárzó öltözködése is segíthet. 

Talán ezért is gondolta úgy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, hogy külsős jelentkezőkkel megpályáztatja a lehetőséget: tervezzenek ruhát az ügyfelekkel foglalkozó munkatársak számára. Az "Ügyfélszolgálati stílus” címet viselő pályázatra június 30-ig lehet jelentkezni az alábbiakban leírt módon: 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatain, illetve a Kormányablakokban közönségkapcsolati munkakörben foglalkoztatott munkatársai részére a NAV egységes arculati elvárásait érvényesítve hivatali nyakkendő és nyaksál megtervezésére írt ki pályázatot, amely kifejezésre juttatja az adóhivatal társadalmi szerepét, illetve megfelel a minőségi, modern hivatali ruházattal szemben támasztott követelményeknek.
 

Mint honlapjukon kifejtették, a NAV 2016 óta újfajta szemléletmóddal közelíti meg az adózókat, szolgáltató hivatalként működik, melyet tetszetős viselettel is szeretnénk erősíteni, a pályázattal pedig a fiatal tehetségeknek szeretnének érvényesülési lehetőséget adni.

Ügyfélszolgálati formaruhát fog viselni a NAV ügyfélszolgálatokon (igazgatóságokon, kormányablakban) fő munkaköri feladatként az ügyféltérben az ügyféllel személyes kapcsolattal járó feladatot ellátó kormánytisztviselő, amelynek alapja női dolgozók esetében fehér blúz, férfiak esetében fehér ing.

A pályázat témaköre: A női dolgozók számára nyaksál/kendő, illetve a férfiak részére nyakkendő.  A ruházati kiegészítők praktikus és mindennapos viseletre alkalmasak legyenek. A sálakon/nyakkendőkön meg kell jelennie a NAV-logónak a tervező által javasolt helyeken, vagy megjelenésében utaljon Magyarországra, a nemzeti identitásra, vagy a tervező által javasolt egyéb kreatív, modern megjelenéssel juttassa kifejezésre, hogy milyennek szeretné látni a NAV-ot. Könnyen tisztítható, magasabb hőfokon, otthon mosható és vasalható darabokat kell tervezni, melyek minimum két év élettartamot bírjanak ki. 

A pályázatra 16. életévüket betöltött személyek jelentkezhetnek, 18 év alatt csak szülői engedéllyel. Szükséges még tanulói/hallgatói jogviszony valamely hazai művészeti, kreatívipari közép/felsőoktatási intézményben, a pályázó adatainak és elérhetőségeinek megadása és hozzájárulás a személyes adatai kezeléséhez (több pályázó esetében személyenként), az adatkezelési tájékoztató és hozzájáruló nyilatkozat hiánytalan kitöltése, aláírása, az adatvédelmi tudnivalók elfogadása, csatolása.

A pályázatra jelentkezni egyénileg vagy alkotói csoportban egyaránt lehetséges.

Egy pályázótól több pályamű is érkezhet, a tervek száma nincs maximálva. A formailag és tartalmilag megfelelő pályázatok értékelését a NAV szakmai bizottsága végzi.  A pályázati anyagokat, terveket, leírás és technikai rajzokat elektronikus formában kell eljuttatni, az alábbi e-mail címre: stilus@nav.gov.hu. Az e-mail tárgya: ügyfélszolgálati stílus. A pályázati anyagmintákat postai úton vagy személyesen a NAV 1054 Budapest, Széchenyi utca 2. szám alá kérjük eljuttatni. A pályaműben kérjük feltüntetni, hogy milyen módon érkezik meg az anyagminta.

Forrás és a pályázat további részletei: nav.gov.hu   

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek