4 évnél régebbi cikk

Felújítás miatt újabb forgalomkorlátozások vannak az Öreghegyen
Fehérvár Médiacentrum fotója
Google Maps
Felújítás miatt újabb forgalomkorlátozások vannak az Öreghegyen

A Fiskális út felújítási munkálatai miatt egyirányúsításokat vezettek be a Pozsonyi út - Béla út közötti szakaszon, ugyanakkor továbbra is kétirányú marad a forgalom a Máriavölgy - Kassai utca között. Az érintett autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.

Újabb üteméhez érkezett a Fiskális út felújítása: a munkálatok idejére a Pozsonyi út - Béla út közötti szakaszon is forgalomkorlátozásokat vezettek be augusztus 5-én, hétfőn 8 órától.

Egyirányúsítják a Fiskális út Béla út - Máriavölgy, valamint a Kassai út - Pozsonyi út közötti szakaszát a Béla út irányából a Pozsonyi út irányába. A forgalomváltozás nem érinti a Máriavölgy - Kassai út közötti szakaszt, itt továbbra is biztosított marad a kétirányú forgalom.

A forgalomkorlátozások miatt a munkálatok befejezéséig a külső végállomás (Videoton Ipari Park, Videoton, Béla út) irányába közlekedő „23”, „23E”, „31”, valamint „31E” jelzésű autóbuszjáratok a Pozsonyi út - Berényi út terelőútvonalon közlekednek, és a rendszeresített megállóhelyeken állnak meg.

Kimaradó megállóhelyek:

  • Pozsonyi út/Fiskális út (Az autóbuszok a Fiskális úton kialakított megállóhely helyett a Pozsonyi úton kialakított megállóhelyen állnak meg.)
  • Máriavölgyi elágazás,
  • Videoton (Csak a „23”-as járatok esetében, mivel az autóbuszok a terelőútvonalon lévő Karinthy F. u. megállóhely után a Cento u. elnevezésű megállóhelyen állnak meg.)

A külső végállomás irányába közlekedő „25”-ös járatok, valamint a belső végállomás irányába közlekedő „23”, „23E”, „31”, valamint „31E” jelzésű járatok továbbra is a korábban meghirdetett terelőútvonalon közlekednek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek