4 évnél régebbi cikk

Szeptembertől újdonságokkal vár a Barátság mozi Fehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
pinteres.com
Szeptembertől újdonságokkal vár a Barátság mozi Fehérváron

Véget ért a nyári szünet a Barátság moziban. Szeptembertől újítások is lesznek a programok terén: indul a Szépkorúak szerdája, a Csajos estek száma pedig megduplázódik.

Augusztus 22-én újra kinyitott a Barátság mozi, első vetítésként pedig nem akármivel: a Volt egyszer egy... Hollywooddal indítanak. A filmről kritikánkat itt olvashatjátok.

A Volt egyszer egy... Hollywood hihetetlen szereposztással készült, ismét különleges, véres és gyilkos humorú. Főszereplői pedig nem kisebb sztárok, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Michael Madsen, Dakota Fanning, vagy Luke Perry.

Az új Oscar-esélyes film vetítésének alkalmából nyereményjátékkal készülnek a szervezők azoknak, akik augusztus 25-ig online megváltják jegyüket, sorsoláson vesznek részt. A szerencsés nyertes jutalma, hogy másodmagával meghívják a Barátság mozi októberi VIP-vetítésére.

A mozi több újdonságot is kínál szeptembertől. A Csajos estekből mostantól havonta kettő is lesz: az első alkalommal, szeptember 4-én párkapcsolati problémákról és megoldásokról Kálmán Helénával beszélgethetnek az érdeklődők, szeptember 18-án pedig a szépség és egészség összefüggéseiről Papp Zsuzsannával válthatnak szót.

A Szépkorúak szerdája című vetítéssorozatban a nyugdíjasok minden hónap második szerdáján kedvezményes áron, mindössze 700 forintért nézhetik meg a Barátságban a nemzetközi és hazai art sikerfilmeket. Az iskolák számára év eleji akciós vetítéseket szervez a mozi.

Az újdonságok közé tartozik, hogy ezentúl saját kertmozi felszereléssel is rendelkeznek és a férőhelyek száma is bővült: a Művészetek Háza színháztermében is tartanak majd vetítéseket. Mindezekről részleteket ide kattintva olvashatsz.

Már most érdemes készülni a Mozinet Filmnapokra: október 17–19. között premier előtti vetítések és díjnyertes filmek várják az érdeklődőket a Barátság moziban is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek