4 évnél régebbi cikk

Ködös, hűvös reggelek, kellemesen meleg nappalok - ez vár ránk jövőhéten
Ködös, hűvös reggelek, kellemesen meleg nappalok - ez vár ránk jövőhéten

Jövőhéten nem lesz okunk panaszra, az igazi őszi reggeleket illetően, megkapjuk majd rendesen. Reggelenként nagyrészt ködös, hűvös idő vár ránk, napközben pedig kellemes, átlagosan 20-27 fok közötti hőmérséklet várható. Igazi sétálós, falevélgyűjtős időnk lesz tehát.

via GIPHY

Hétfő: Döntőrészt napos, csapadékmentes, helyenként fátyolfelhőkkel tarkított idő várható. Az ország nyugati, északnyugati harmadán erős lehet a szél. A leghidegebb órákban 8-16 fok várható, napközben azonban felmelegszik a levegő, 23-28 fokig.

Kedd: A reggeli órákban több helyen köd kialakulására lehet számítani, amelyből szitálás is kialakulhat. Napközben napos, csapadékmentes idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet 6-13, a legmagasabb 22-27 fok között alakul.

Szerda: A keddihez hasonló hajnallal kell számolnunk, köd és ködszitálás lehet többfelé az országban. Napközben kellemes, meleg, napos idő lesz. A legmagasabb hőmérséklet 20-26 fok között alakul, a legalacsonyabb 5-12 fok között lesz.

Csütörtök: A köd, még mindig velünk maradhat, de napközben szintén napos, meleg, csapadékmentes időre számíthatunk. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-13, a legmagasabb 21-27 fok között lesz.

Péntek: A köd végre feloszlik, gyengén felhős, napos, csapadékmentes időre számíthatunk. A minimumhőmérséklet 5-11 fok között valószínű, a maximum 21-26 fok között várható.

Szombat: Alapvetően napos, csapadékmentes idő várható, a minimum 5-11, a maximumhőmérséklet 19-24 fok között alakul.

Vasárnap: Az éjszaka képződő köd és rétegfelhőzet napközben lassan, nehezen oszlik fel. Jelentős csapadék nem várható, esetleg szitálás fordulhat elő. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-11, a legmagasabb 16-22 fok között várható.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek