4 évnél régebbi cikk

December 22-én lesz Szekeres Adrien karácsonyi koncertje Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fotó:
December 22-én lesz Szekeres Adrien karácsonyi koncertje Székesfehérváron

Igazi ünnepi hangulatot varázsol december 22-én Székesfehérváron Szekeres Adrien, aki először hozza el karácsonyi dalait a városba.

Legszebb karácsonyi dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel érkezik Székesfehérvárra Szekeres Adrien, mint a  Kicsi szív vagy az Olyan, mint te, melyek nem maradhatnak ki egyetlen koncert műsorából sem. December 22-én karácsonyi varázslattal tölti meg a Sportcsarnokot az ország egyedülálló hangú énekesnője.

"Az adventi rohanásban fontos lenne, hogy egy kicsit ráhangolódjunk az ünnepre, hogy a lelkünket is felkészítsük a karácsonyra. Úgy gondolom, hogy ennek jó eszköze a zene, ami áthangol bennünket, ami közelebb hozza az ünnep hangulatát" – emelte ki Szekeres Adrien. 

Az énekesnő az elmúlt években számos adventi koncertet adott már. Templomokba és nagy koncerttermekbe is elvitte a karácsony hangulatát egy-egy feledhetetlen hangulatú estére. "Van olyan város, ahol már többször is adtunk karácsonyi koncertet, és a közönségtől mindig kapok olyan üzeneteket, amikben azt írják, hogy jövőre újra ugyanitt. Visszavárnak, mert a karácsonyi dalaim már ugyanúgy hozzátartoznak számukra az ünnephez, mint a csillagszóró vagy a gyertyafény" – árulta el az énekesnő.

A székesfehérvári koncert egy igazi családi kikapcsolódás lehet, ahol kicsik és nagyok egyaránt találnak maguknak szívhez szóló, ünnepi dallamot. Nem maradhat el az örök klasszikus, az Ave Maria, de a gyerekek kedvence, a Száncsengő csilingel című dal sem. "Nagyon szeretem látni, amikor a különböző generációk együtt jönnek a koncertre, amikor a nagymama kézen fogja az unokáját. Ezúttal is minden korosztály talál majd magának ismerős, dúdolni való dallamot" – mondta Szekeres Adrien.

A karácsonyi koncerten az énekesnő a székesfehérvári Kodály Zoltán Iskola gyerekkórusával közösen is előad dalokat.

Mindig különleges hangulatúak az ilyen koncertek, ez a hangzás ugyanis még jobban megérinti a közönséget.

Jegyek kaphatók:
Top Travel (volt Bolla Travel) Székesfehérvár, Rákóczi út 2. Tel.: 22/502-717
Fehérvári Jegyiroda Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. Tel.: 22/537-603
Online: www.tixa.hu és www.akosiroda.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek