4 évnél régebbi cikk

Körfogalom kihajtóján a forgalommal szemben ÁLLT egy autó Fehérváron
Körfogalom kihajtóján a forgalommal szemben ÁLLT egy autó Fehérváron

Megint egy körforgalom, ismét az Új Csóri útnál és újra a forgalommal szemben. A fehérvári közlekedés eheti főszereplője mégis tudott valami újat nyújtani az eddigiekhez képest: az egyik kihajtó elején állt meg, és várt valamire.

Miközben egyre több körforgalmat alakítanak ki Székesfehérváron, láthatóan ez a forgalomszervezési megoldás sokszor megoldhatatlan feladat elé állítja az autósokat. Elég csak hetente felkeresni a város nem hivatalos közlekedési feljelentő blogját, és szinte biztos, hogy legalább egy friss hajmeresztő körforgalmas videót találunk a Fehérvári gyökereken.

Erre a hétre éppen egy fekete Suzuki kalandja jutott. A videó alapján is nehéz azonban eldönteni, hogy mi történhetett pontosan a sofőrrel, vagyis hogyan keveredhetett oda és úgy a kocsijával, ahogy az érkező autó fedélzeti kamerája rögzítette. Az látszik ugyanis a felvételen, hogy a Suzuki Swift az Új Csóri úti körforgalom egyik kihajtójában a forgalomban szemben áll a sáv szélén, majd egyszer csak ijedten, kövér gázzal menekülőre fogja.

A meghökkentő videót itt nézheted meg, alatta pedig szavazni is lehet, hogy szerinted mi lehetett a szokatlan helyzet előzménye:

 
Borítókép: Facebook/Fehérvári gyökerek
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek