Partly cloudy21 °C
2020. szeptember 20. vasárnap Friderika
Menü

Rengeteg törlőkendőt kaptak ajándékba a Tolnai óvoda tagintézményei

Rengeteg törlőkendőt kaptak ajándékba a Tolnai óvoda tagintézményei
Nagyon örültek az adománynak (Fotó: fmc.hu)

Nagy örömmel fogadták a Tolnai óvodában a több tucatnyi óriási papírtörlő tekercset, melyet a három tagintézmény (A Tolnai utcai, a Megyeház utcai és a Sziget utcai óvodák) számára kaptak ajándékba. 

 Az adományokat Antal László cégvezető és Mihályi Norbert ügyvezető adták át a Cuies Kft. képviseletében. 

"Az ünnepi várakozás heteiben, az év végi számvetés idején valahogy még jobban belegondol az ember, mit adhat még vissza a közösségnek, azoknak, akiknek köszönhetőn mi is fenntarthatjuk a cégünket. Szerettünk volna olyasvalakiknek adni, akik igazán hasznát veszik ennek a segítségnek, amit mi tudunk adni az általunk képviselt törléstechnikával."  - hangoztatta Antal László. 

"Ezek a kendők, amiket hoztunk, saját gyártásúak, félig papírból, félig poliészterből állnak, így akár ipari használatra is megfelelnek." - tette hozzá Mihályi Norbert.

Az ovisok a maguk játékos módján rögtön birtokba is vehették az ajándékot, várat építettek belőle. Azt persze ők is rögtön tudták, hosszú távon az adomány arra szolgál majd, hogy a barátságos óvodai környezetük, ahol a mindennapjaikat töltik, szép tiszta legyen.  

Oláhné Wágner Erika intézményvezető hangsúlyozta: egy ilyen ajándék minden mennyiségben nagy hasznukra válik, hiszen egy óvodában mindig mindennek patyolattisztának kell lennie. "Így karácsony előtt a nagytakarításhoz a dajka nénik biztos, hogy nagyon nagy örömmel fogják őket használni!" 

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár