4 évnél régebbi cikk

Flashmob az elfogadásért Fehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Halász István
Flashmob az elfogadásért Fehérváron

Hogyan telnek a hallás, látás, valamint mozgássérültek mindennapja? Milyen nehézségekkel kell megküzdeniük a fogyatékossággal élőknek? Mindezeket át is élhetik azok, akik részt vesznek a Bennünk is ugyanaz a szív dobog című flashmobon december 11-én, szerdán Székesfehérváron.

Nagy álma vált valóra Lengyel Zsófinak azzal, hogy egyszerre több fogyatékossággal élő személlyel szervez felvonulást a városban A bennünk is ugyanaz a szív dobog flashmobbal az elfogadás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet a szervezők.

A flashmob december 11-én délután négy órakor kezdődik majd, melyre a szervezők minden érdeklődőt várnak, nem csak a fogyatékossággal élőket. A délután folyamán a résztvevők bepillanthatnak a mozgás, hallás, valamint látássérültek mindennapjaiba, ugyanis lehetőségük lesz kipróbálni a fehér botot szemkötővel, valamint megtanulni néhány jelet a hallássérültek nyelvén.

A program megálmodója mellé állt az igenerációért egyesület elnöke Pletser Ádám, aki szerint így karácsony közeledtével fontos még nagyobb figyelmet fordítani a fogyatékossággal élőkre is.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek