4 évnél régebbi cikk

Atombunker eladó! Ez most Székesfehérvár környékének legjobb ingatlanhirdetése
Fehérvár Médiacentrum fotója
ingatlan.com
Atombunker eladó! Ez most Székesfehérvár környékének legjobb ingatlanhirdetése

Végül is bármikor jól jöhet, ha az embernek van egy biztonságos kuckója.

Az elmúlt évek ingatlanpiaci robbanása mellett szinte már nincs olyan ingatlanhirdetés, amire az ember felkapná a fejét. Vagyis csak nem volt, mostanáig. Merthogy nem messze Székesfehérvártól, Inotán, a Baglyas-hegy lábánál bújik meg egy egykori szovjet katonai bunker, ami így 2020-ban éppen a gazdáját keresi. 

Az 1950-es években biztonsági óvóhelyként épült földalatti létesítmény 1998-ig a Honvédelmi Minisztériumban titkosított objektumként szerepelt, most viszont akár gombatermesztő pincének is kiváló lehet a 2012 nm telekterülettel és 1400 nm -gyakorlatilag atombunker- pincével rendelkező hely.

Néhány csemege a hirdetés szövegéből:

"A belső terek légkalapáccsal kialakított oldalfalait és aljzatát 40-60 cm vastagságú vasalt betonnal fedték. A járatrendszer felett 5-25 méter vastagságú dolomit szikla található,valamint két 3,5 m átmérőjű ,felszíni fogadóegységgel rendelkező,lifttel is ellátható szellőzőkürtő,vészkijárat.

A felépítménybe és annak rendszerébe két kapun juthatunk be.A földalatti járatrendszerben,mely összesen 1400 nm alapterületű, 3 db 4 m széles,átlagosan 28 m hosszú és 3,5 m magasságú,ívelt nyílású terem található,amelyek egyikének végén öltözők,mosdók találhatóak. Az összekötő folyosórendszerek 2,85 m szélesek, 2,6 m belmagassággal."

Vagyis ha úgy érezzük, hogy egy igazán masszív atombunkerre vágynánk, most nem elérhetetlen, amennyiben van 125 millió forintunk. A teljes hirdetést ide kattintva tudjátok megnézni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek