4 évnél régebbi cikk

Autót adott a mentőszolgálatnak az egyik fehérvári kereskedés
Autót adott a mentőszolgálatnak az egyik fehérvári kereskedés

A feltankolt, új gumikkal ellátott, frissen szervizelt kocsit a járvány végéig használhatja a mentőszolgálat székesfehérvári kirendeltsége.

A koronavírus-járvány miatt nemcsak emelt számú emberi erőre, hanem extra felszerelésre is szüksége van az egészségügynek. Ide tartoznak az autók is, amelyekkel a várhatóan emelkedő mennyiségű eszközöket szállítani kell majd. A fehérvári mentőknek máris segített egy helyi autókereskedés.

"Egy Ford Transit kishaszonjárművet adtunk át az országos mentőszolgálat székesfehérvári kirendeltségének, egy teljesen leszervizelt, nyári gumival ellátott, teletankolt gépkocsit biztosítottunk a mentők számára, elismerve és megköszönve azt a heroikus munkát, amit ők végeznek a koronavírus járvánnyal kapcsolatos betegszállítás, vérvételek és minden egyéb területen" - mondta el Benyovszky Gábor, a felajánló, székesfehérvári Ivanics Kft.
telephelyi szalonvezetője.

Az autóban elsősorban védőfelszereléseket fognak szállítani. Az eszközök felmérése zajlik, elképzelhető, hogy lesz még szükség autóra a mentőszolgálatnál.

Borítókép: ftv
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek