3 évnél régebbi cikk

Nemzetközi verseny legjobbjai között a Székesfehérváron készülő Nemere vitorlázórepülő - még lehet szavazni!
Nemzetközi verseny legjobbjai között a Székesfehérváron készülő Nemere vitorlázórepülő - még lehet szavazni!

A Nemere „18”-as erősített bordájának építéséről készült videóval nevezték be a Nemere Projektet a faipari gépeket gyártó Felder Group #felderchallenge elnevezésű pályázatára.

Ahogy azt korábban írtuk: 2017-ben kezdeményezték azt a társadalmi összefogást a székesfehérvári önkormányzat támogatásával, amely a Rotter Lajos és Samu Béla által tervezett, Hehs Ákos irányításával Székesfehérváron épített Nemere, az 1936-ban világrekordot repülő vitorlázó újjáépítését célozta meg.

A Nemere-projekt munkálatai már év elejétől Börgöndön folynak, és ha a feltételek biztosítottak lesznek, 2021-re elkészülhet az újjáépített világhírű vitorlázórepülő.

Az építő csapat a Nemere „18”-as erősített bordájának építéséről készült videóval nevezte be a Nemere Projektet a faipari gépeket gyártó Felder Group #felderchallenge elnevezésű pályázatára.

Hétfőn délután hirdették ki az előválogatás eredményét, és több mint 600 pályázat közül a Nemere bekerült a legjobb 50 közé. Innen közönségszavazattal kerül kiválasztásra az első három helyezett. 

Szavazni a pályázatot kiíró cég oldalán, ide kattintva lehet július 23-ig!

Az adott pályamunka az alatta található csillagok számának megválasztásával értékelhető (öt csillag a maximum). Ezután név megadásával és az oldal alján lévő "Save and finish" gombra való kattintással véglegesíthető a szavazás.

Borítókép: Facebook/Nemere Projekt
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek