3 évnél régebbi cikk

Milyen a bőrtípusod és milyen krém való rá? Most szakember segít Székesfehérváron az Originél!
·Életmódnatúr kozmetikum·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Origi
Milyen a bőrtípusod és milyen krém való rá? Most szakember segít Székesfehérváron az Originél!
·Életmódnatúr kozmetikum·Utolsó frissítés: undefined

Az Origi natúrkozmetikum tesztnapjain kozmetikus segít kiválasztani a bőrtípusunknak legmegfelelőbb termékeket, és összeállítani az otthoni szépségrutint.

Az arcbőr szépségének és feszességének egyik legfontosabb titka, ha a bőrtípusunknak megfelelő, jó minőségű krémmel ápoljuk nap mint nap. Sokan azonban nem tudják pontosan, hogy milyen a bőrtípusuk, és mit érdemes rákenni ahhoz, hogy az optimális hatást elérjék.

Az Origi natúrkozmetikum termékeivel nemcsak gondoskodni tud minden bőrtípusról, de most két tesztnapon szakember segítségét nyújtja, hogy mindenki megtalálja a bőrére való legjobb krémeket.

Az Origi tesztnapokon, vagyis 2020. augusztus 15-én, szombaton és 17-én, hétfőn kozmetikus segít mindenkinek kiválasztani a bőrtípusnak legmegfelelőbb termékeket, és összeállítani az otthoni szépségrutint.

A kiválasztott termékeket félórás arckezelés keretében rögtön tesztelhetjük is. A kezelés ára 3500 Ft. A kezelés után a bevált, letesztelt arcápolási termékekből a helyszínen vásárolhatunk is otthonra magunknak, egyszeri 20 %-os kedvezménnyel.

Helyszín az Origi székesfehérvári üzlete, vagyis a Hadiárva utca 4. szám.

Amennyiben szeretnénk részt venni a tesztnapon, be kell jelentkezni az Origi natúrkozmetikum Facebook-oldalán küldött üzenetben, vagy pedig az origibeauty@gmail.com e-mail címen.

A fehérvári, kézműves natúr kozmetikumokat gyártó Origi közel egy éve nyitotta meg első boltját Hadiárva utca 4. alatt (ahogy arról már korábban is írtunk). A környezettudatosság is fontos számukra: vásárolhatunk csomagolásmentesen.

webáruházukban pedig folyamatosan elérhető minden termékük.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek