2 évnél régebbi cikk

Koronavírusos játékost és stábtagot találtak a Fehérvári Titánok hokicsapatnál
·Hírekkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined
Koronavírusos játékost és stábtagot találtak a Fehérvári Titánok hokicsapatnál
·Hírekkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined

A Titánok csapatának egy tagja, valamint a stáb egy tagja is pozitív COVID-19 tesztet produkált.

A csapat által kiadott közleményben az áll, hogy szeptember 13-án a Titánok egy játékosának, valamint egy stábtagjának COVID-19 tesztje pozitív eredményt hozott.

Az érintettek már több napja a klubvezetés által elrendelt házi karanténban tartózkodnak.

A csapat tagjai közül jelenleg többen is gyanús esetnek minősülnek, esetükben, valamint a teljes keret tekintetében az előírásoknak megfelelően teszteket végeznek el. A Fehérvár AV19 SC emellett azonnali hatállyal felfüggesztette a Titánok edzéseit. A klubvezetés már a gyanús esetek megjelenése előtt megszüntette a Fehérvár AV19 SC két profi csapat keretei közötti átjárást, ezzel is csökkentve a közvetlen kontaktok számát.

Az érintett játékos és stábtag enyhébb tünetekről eltekintve jól van, súlyos tünetek a gyanús játékosok esetében sem jelentkeztek.

A klub minden előírást és intézkedést betartva, együttműködve a járványügyi hatóságokkal jár el, így a Fehérvár AV19 SC az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok teljes, ózonos fertőtlenítését rendelte el. 

Az esetekről a klub tájékoztatta a Magyar Jégkorong Szövetséget, a Titánok szeptember 14-i, DEAC elleni mérkőzése pedig a járványügyi helyzetre való tekintettel későbbi időpontban kerül megrendezésre.
Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek