3 évnél régebbi cikk

A SPAR ingyenesen ad maszkot feledékeny vásárlóinak
·Hírekkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined
A SPAR ingyenesen ad maszkot feledékeny vásárlóinak
·Hírekkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined

Emellett 8 ezer liter kézfertőtlenítőt is rendelt, és 200 újabb áruházában helyez ki állványokat, amelyekre adagolókat telepít.

Ahogy korábban megírtuk, a hat éven aluli gyerekek kivételével mindenkinek kötelező a szabályosan hordott maszk például a bevásárlóközpontok folyosóin, színházakban, mozikban, állomásokon, megállókban, és bizony a boltokban, üzletekben is.

Ha valaki figyelmen kívül hagyja ezeket az intézkedéseket, akkor szankcionálni fogják: bírságot kap az üzlet tulajdonosa is és a vásárló is, aki boltban nem teszi fel a maszkot. Ha a boltban még egyszer előfordul, akár az üzletet is bezárhatják.

Nos, hogy ezeket a szabálysértéseket elkerülje, ha valakinél nincs maszk, akkor a SPAR ingyenesen biztosít számára egyet - szúrta ki a napi.hu.

"Az ingyenes maszkot SPAR és City SPAR üzletekben az üzlet ügyeletes vezetőjétől vagy a biztonsági őrtől, az INTERSPAR-okban pedig a információs pultoknál lehet kérni" - közölte a boltlánc hivatalos oldalán.

Emellett a SPAR a napokban arról is adott tájékoztatást, hogy rendelt 8 ezer liter kézfertőtlenítőt, és 200 újabb áruházában helyez ki állványokat, amelyekre adagolókat telepít.

Borítókép: spar.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek