3 évnél régebbi cikk

Fehérváron is van már Spuri Futóbolt
Fehérváron is van már Spuri Futóbolt

Örülhetnek a fehérvári futók, mert egy hete már nem kell Pestre utazniuk, ha profi körülmények között akarnak futócipőt választani. A Spuri ugyanis nálunk is tanyát vert a múlt héten, ráadásul a Bregyóhoz közel.

Kevés vidéki városban van jelen a Spuri Futóbolt, Székesfehérvár azonban megkerülhetetlen, mondták el fmc.hu-nak. „A döntésünket komoly piacelemzés előzte meg. Székesfehérvár gazdasági szempontból egy kiemelt fontosságú megyei jogú város, nem mellesleg rengetegen érdeklődnek a futósport iránt, mind amatőr és mind versenyzői szinten. A BSI legnagyobb versenyein a megyék aktivitási sorrendjében Fejér megye is rendre dobogós helyen áll. Távolról ismerjük és szeretjük az itteni futó életet” – magyarázta a döntést Pápai Eszter, a bolthálózat marketing menedzsere.

A bolt szeptember 29-én nyílt meg, ahogy tervezték, és ugyanaz a választék, mint a fővárosi kisebb üzleteikben. Hamarosan lesznek ingyenes lábdiagnosztikai vizsgálatok is, ráadásul a főváros közelsége miatt a raktárról elérhető termékeket is 3-4 napon belül tudják szállítani.

Az sem véletlen, hogy a Bregyó környékén van a bolt, hiszen a sportcentrumnál sok aktív sportkedvelő és futó fordul meg. „Ingyenes tesztnapok alkalmával is mennyivel kézenfekvőbb egy ilyen környék, ahol a futók elvihetik és szabadon kipróbálhatják a futócipőinket. Egyébként sem a centrumban szerettünk volna üzletet nyitni, hanem egy olyan városrészben, ahol például ingyenes a parkolás” – mondta el Pápai Eszter az fmc.hu-nak.

Az eddig tapasztalt érdeklődés azt mutatja, hogy erős forgalomra számíthatnak. A Spuri Futóbolt hétköznaponként 10-től 18 óráig, szombaton pedig délután kettőig lesz nyitva a Malom utca 36/b szám alatt.

Borítókép: László-Takács Krisztina
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek