3 évnél régebbi cikk

Bezárnak a Cinema City mozijai is, visszatérítik a jegyek árát
Bezárnak a Cinema City mozijai is, visszatérítik a jegyek árát

Ahogy várható volt, bezárják a Cinema City összes, így a székesfehérvári moziját is. Az előzetesen megvásárolt, de felhasználásra nem került mozijegyek árát visszatérítik, a még érvényben lévő, fel nem használt ajándékjegyeket az újranyitás napjától számítva hat hónappal fogják meghosszabbítani.

A Cinema City Magyarország Facebook-oldalán közzé tett közleményét változtatás nélkül közöljük:

"Kedves Nézőink!

Ti vagytok a filmipar lelke! Miattatok dobog a szíve, és miattatok él!

Nektek készülnek a filmek, amelyek aztán reményt adnak, mosolyt csalnak az arcotokra, elgondolkodtatnak vagy megríkatnak. Ezért is szeretnénk ebben a nehéz helyzetben kicsit közvetlenebbül Hozzátok szólni.

Nehéz az egészségügyi helyzet, nehezek lesznek most (persze annyi más szektor mellett) a moziiparban dolgozók napjai is. A tegnapi napon bejelentett, s a Magyar Közlönyben megjelent, 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet nyomán, valamint a nemzetközi vírushelyzet okán fellépő iparági lépések következtében a Cinema City hálózat mozijait, november 11-től, egy később itt bejelentett időpontig be kell zárjuk.

Az előzetesen megvásárolt, de felhasználásra nem került mozijegyek árát természetesen visszatérítjük. A még érvényben lévő és fel nem használt ajándékjeggyel rendelkező nézőink vouchereit a tavaszi eljáráshoz hasonlóan, az újranyitás napjától számított 6 hónappal fogjuk meghosszabbítani automatikusan. Ezzel plusz tennivalótok nem lesz.

Az időt, amíg nem tudtok kollégáinkkal újra személyesen találkozni, felhasználjuk arra, hogy a multiplexeink olyan állapotban maradjanak, hogy amint megkapjuk a zöld utat a nyitásra, a lehető leghamarabb indítani tudjuk a vetítőgépeket.

Ne felejtsétek el a mozikat, hisz a filmek igazán csak a nagyvásznon tudnak kiteljesedni!

És emlékezzetek a közösségi élményekre, a barátokkal, családdal töltött kellemes pillanatokra, amik eddig is mozihoz kötöttek Titeket.

Mi várni fogunk mindenkit amint lehet, ugyanolyan szeretettel és elköteleződéssel, ahogy azt eddig tettük.

Maradjatok egészségesek!

See you soon in cinemas…"

 
 
Borítókép: Horváth Reni
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek