3 évnél régebbi cikk

Vízvezeték meghibásodása miatt zárták le a Palotai út egy szakaszát (frissítve)
·Hírekforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook.com/fejervizzrt
Vízvezeték meghibásodása miatt zárták le a Palotai út egy szakaszát (frissítve)
·Hírekforgalomkorlátozás·Utolsó frissítés: undefined

A Fejérvíz Zrt. tájékoztatása szerint a forgalomkorlátozás várhatóan hétvégére megszűnik.

A Palotai úton a Kelemen Béla utca kereszteződés előtt, a városközpont irányában meghibásodott egy ivóvíz nyomóvezeték - tájékoztatott a Fejérvíz Zrt.  A vízhiány csak néhány környékbeli ingatlant érint.

A javítási munkálatok során az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják a Palotai út Mészöly Géza utca – Schwäbisch Gmünd utca közötti, centrum irányába vezető forgalmi sávot. A lezárás miatt az Új Csóri út irányából érkező járművek a Palotai útról csak a Mészöly Géza utca, valamint a Kelemen Béla utca irányába tudnak tovább haladni. A zárás miatt tiltott a Palotai útra a Kelemen Béla útról a jobbra, valamint a Mészöly Géza útról a balra történő kanyarodás.

A zárás érinti a menetrend szerint közlekedő helyi és helyközi autóbuszjáratokat is. A Csór/Várpalota irányából közlekedő országos és regionális járatok, valamint az Autóbusz-állomás irányába közlekedő „10”, „12”, „14”, „36”, „37” -es jelzésű helyi autóbuszjáratok Mészöly Géza utca - Szabadságharcos út – Schwäbisch Gmünd utca terelőútvonalon közlekednek. Kimaradt megállóhely: Szent Gellért u. Terelőútvonalon érintett megállóhelyek az Uszoda, ahol csak a helyi járatok állnak meg.

A Csapó utca irányába közlekedő „17”-es jelzésű helyi autóbuszjáratok a Schwäbisch Gmünd utca terelőútvonalon közlekednek. Kimaradt megállóhelyek: Szabadságharcos út, Szent Gellért u.

A forgalomkorlátozás feloldására várhatóan december 13-án, vasárnap 17.00 óra után kerül sor.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek