3 évnél régebbi cikk

Csak az ingyenesség lejárta után kell meghosszabbítani a parkolóbérleteket Fehérváron
Csak az ingyenesség lejárta után kell meghosszabbítani a parkolóbérleteket Fehérváron

A fizető övezetbe szóló bérletek értékesítését csak az ingyenes parkolás lejárta után kezdi meg a Városgondnokság. Továbbra is csak a kiemelt belvárosi övezetbe szóló parkolóbérleteket és behajtási engedélyeket lehet és kell megújítani Székesfehérváron.

Továbbra is érvényben van a díjmentes parkolás országszerte a koronavírus-járvány miatt. Székesfehérvár kiemelt övezetébe, a történelmi Belvárosba ugyanakkor ez idő alatt is csak engedéllyel lehet behajtani és parkolni.

Január 4-e óta egyelőre csak az ide szóló bérletek és engedélyek cseréjét intézhetik a lakók a Városgondnokság Parkolási Csoportjánál. Az ügyfélszolgálaton hétfőn, kedden és csütörtökön 8:00 és 15:30 között, szerdán 8:00 és 18:00 között, míg pénteken 8:00 és 13:00 között fogadják az ügyfeleket.

A többi fizető övezetbe szóló, tavalyi parkolóbérleteket egyelőre nem kell megújítani, ezek értékesítése átmenetileg szünetel. Érvényességük automatikusan meghosszabbodik az ingyenes időszakok (tavaszi és ősz-téli) időtartamával, azaz még az ingyenes parkolási időszakot követően is használhatóak lesznek.

A bérlettulajdonosoknak csak a meghosszabbított érvényesség lejártát követően kell új bérlet váltása miatt a Parkolási Csoportot felkeresniük.

Borítókép: varosgondnoksag.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek