3 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod a pöttöm hóembert a hópelyhek között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod a pöttöm hóembert a hópelyhek között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Ha már az éjszaka ismételten leesett a hó, olyan képrejtvénnyel készültem, amely még tovább fokozhatja a télies hangulatot: Dudás Gergely ezúttal egy pirinyó, ám annál bájosabb hóembert csempészett be vígan szállingózó hópelyhek közé. Nos, talán ez volt a legnehezebb feladvány, amellyel az elmúlt időszakban dolgom volt, ugyanis csak hosszú percek után bukkantam rá a megoldásra. Ti megtaláljátok a havas figurát a vigyorgó pelyhek között?

Dudás Gergelyt a 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékának köszönhetően ismerte meg az egész világ, azóta pedig szinte minden héten jópofa képkeresővel lepi meg követőit.

Így a képes feladványok koronázatlan királya jóvoltából az évek során számos trükkös rejtvénnyel találkozhattatok már: többek között egy halloweeniőszi állatkeresősnyuszis párkeresőtéli Mikulásostavaszi méhecskéshúsvéti mintakeresőnyárváró aranyhalacskásdzsungeles-kígyósstrandos különbségkeresőpillangóspufók cirmososhalloweeni csillagosegérkésnyuszkósbáránykás, vagy rénszarvasos feladattal is.

Dudás Gergely újabb mesés alkotása a telet, azon belül is a hóesést és a hóval való mókázást helyezi a középpontba: megszámlálhatatlan mosolygós hópihe között rejtett el egyetlen vígan sütkérező hóembert, amely leghőbb vágya, hogy végre valahára megtalálja valaki, ugyanis kalap és répaorr nélkül nem nagyon találja a helyét ebben a havas időszakban. Hajrá, hajrá!

Borítókép: Facebook/Gergely Dudás - Dudolf
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek