Cloudy10 °C
2021. április 17. szombat Rudolf
Menü
Házhozszállítás

Játék: megtalálod a bundás macikát a rénszarvasok között?

Karácsony végével ismét egy trükkös feladvánnyal lepte meg rajongóit Dudás Gergely, aki ezúttal egy zabálnivaló macikát rejtett el az ünnepi hajtás után hesszelő rénszarvasok sokaságában. Mondanom sem kell, hogy a rejtvény rendesen megdolgoztatta a kajakóma után berozsdásodott agytekervényeket. Ti megtaláljátok a brummogó medvét Rudolf és társai között?

Dudás Gergely a 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékának köszönhetően tett világhírnévre szert, azóta pedig szinte minden héten bohókás fejtörővel örvendezteti meg képes feladatokra éhes híveit.

Így a rejtvények hazai nagymestere jóvoltából az évek során már számos furfangos fejtörővel találkozhattatok: többek között egy halloweeniőszi állatkeresősnyuszis párkeresőtéli Mikulásostavaszi méhecskéshúsvéti mintakeresőnyárváró aranyhalacskásdzsungeles-kígyósstrandos különbségkeresőpillangóspufók cirmososhalloweeni csillagosegérkésnyuszkós, vagy báránykás feladattal is.

Dudás Gergely legújabb talánya ezúttal is a telet (ha már az első hó is leesett Székesfehérváron), azon belül is a karácsonyt csempészi be a nappalitokba, hogy még egyszer utoljára felidézzétek a vidám ünnepi napokat: számos kedélyesen csevegő agancsos között rejtett el egyetlen angyali medvebocsot, amely barna köntösének köszönhetően tökéletesen beillik Rudolf és brigádja közé. Ha magára aggat pár agancsot, akkor jövőre akár ő is húzhatja a Mikulás szánját - feltéve, ha nem sikerül megtalálnotok. Úgyhogy mindent bele!

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Székesfehérvárig közlekednek majd nyáron a balatoni éjszakai bagolyvonatok
  Székesfehérvárig közlekednek majd nyáron a balatoni éjszakai bagolyvonatok
 • Mesés természetismereti tábor alsó tagozatosoknak a Velencei-tó partján
  Mesés természetismereti tábor alsó tagozatosoknak a Velencei-tó partján
 • Új lakóját keresi „Fehérvár bölcsője”
  Új lakóját keresi „Fehérvár bölcsője”
 • Ételintolerancia vagy ételallergia? - előadás az EFI oldalán
  Ételintolerancia vagy ételallergia? - előadás az EFI oldalán