3 évnél régebbi cikk

Birodalmi lépegető kiváló műszaki állapotban eladó Székesfehérváron
Birodalmi lépegető kiváló műszaki állapotban eladó Székesfehérváron

Apróhirdetés műfajban nehéz már újat mutatni, ám egy székesfehérvári reménybeli eladónak(?) sikerült: birodalmi lépegető keresi új gazdáját!

A Facebook Marketplace felületét aktívan böngészem mostanság több témában is, vagyis meglehetősen rutinos versenyzőnek számítók hirdetésszelektálásban, ám vasárnap délután mégis szembejött egy eléggé meglepő hirdetés:

eladó egy birodalmi lépegető, mégpedig Székesfehérváron.

Sajnos erre most éppen nincs szükségem, de azért rákattintottam és érdeklődve olvastam végig a hirdetés szövegét. Mert sose lehet tudni...

Ami külön szerencse a reménybeli vevőnek, hogy ugyan a jószág karosszériája kissé korrodált, ám műszaki állapota kitűnő, ami remek alap lehet egy, a jövőben jól működő, hosszútávú és gazdaságos kapcsolathoz. Ugyanakkor mielőtt kapkodva lecsapnánk a ritka vételi ajánlatra, érdemes logisztikai szempontból is megvizsgálnunk a lehetőségeinket, hiszen ahogy a hirdető is írja: a rozsdás külcsínt éppen a megfelelő méretű garázs hiánya okozza.

Utóbbi egyébként abszolút orvosolható probléma, az eladó gyors kalkulációja szerint úgy csekély 40.000 liter festékkel. De ne felejtsük el, hogy ez a befektetés elenyésző a további, széleskörű hasznosíthatóság szempontjából. Bár az eladó csak mezőgazdasági specifikációban számolt, ott például talajegyengetésben és szántásban is elérhető a kiemelkedőnek számító 50 ha/óra teljesítmény, de megemlíti a mostanság Magyarországon remekül muzsikáló építőipart is, és kiemeli: az AT-AT bontásban is kitűnő.

Ami engem különösen megfogott - persze legyinthetünk, hogy egy nőnek csak a járgány színe számít -, hogy egészen ritka, piros rendszámmal rendelkezik, ami sajnálatos módon nem látható rendesen (a képen sem), mert túl magasra helyezték el. Ez egyébként a közúti közlekedésben okozhat némi problémát, bár gyaníthatóan némi papírmunkával okosban megoldható.

Hogy mennyibe kerül a birodalmi lépegető, sajnos nem derül ki, ugyanis a hirdető az "ár megegyezés szerint" tágan értelmezhető információt adta csak meg ennél a paraméternél.

További részletek és az eladó elérhetősége ide kattintva érhető el.

Borítókép: Facebook/Marketplace/Szendrei Péter
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek