3 évnél régebbi cikk

Cser-Palkovics András: csak azok vigyék óvodába, iskolába a gyereket, akik máshogy nem tudják megoldani a felügyeletet
Cser-Palkovics András: csak azok vigyék óvodába, iskolába a gyereket, akik máshogy nem tudják megoldani a felügyeletet

Cser-Palkovics András közösségi oldalán arra kérte a fehérváriakat, hogy csak azok vigyék vigyék óvodába, bölcsődébe a gyermeküket a következő egy hónap során, akik máshogy nem tudják megoldani gyermekük felügyeletét.

Cser-Palkovics András bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy a mai kormányzati bejelentések szerint, az önkormányzatok kérésére mégis lehetővé teszik, hogy hétfőtől az óvodákban, iskolákban is legyen gyermekfelügyelet.

"Ez azoknak a szülőknek segítség, akiknek a munkája nem teszi lehetővé, hogy otthon maradjanak kisgyermekükkel, és máshogy nem tudják megoldani gyermekük felügyeletét. Kérjük azonban, hogy csak ők vigyék óvodába, bölcsődébe a gyermeküket a következő egy hónap során. Székesfehérvár önkormányzata a családok támogatása érdekében, természetesen már a hétfői naptól biztosítani fogja az ügyeletet az óvodákban, a megjelenő jogszabály adta keretek és a biztonsági szabályok betartása mellett. Fontos(!) azonban, hogy az ügyeleti rendszer pontos részleteit majd csak a megjelenő jogszabály ismeretében tudjuk meghatározni, majd azt követően bejelenteni." - írta posztjában a polgármester.

 

Borítókép: Facebook/Dr. Cser-Palkovics András
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek