2 évnél régebbi cikk

Gyerekegyetemet szervez nyáron a Titkok Háza, kedden 14 óráig lehet jelentkezni
·Oktatásnyár·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kovács V. Orsolya
Gyerekegyetemet szervez nyáron a Titkok Háza, kedden 14 óráig lehet jelentkezni
·Oktatásnyár·Utolsó frissítés: undefined

Gyerekegyetem címmel hirdet tábort az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karával közösen a Titkok Háza. A június 21. és július 2. között, két turnusban tartott táborba 5-8. évfolyamosok jelentkezését várják. Jelentkezni június 15-én, kedden 14 óráig lehet.

A Titkok Háza Tudományos Élményközpont és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara 2021-ben először szervezi meg a Gyerekegyetemet, ahol az általános iskolák 5-8. osztályos diákjai hallgatókká válhatnak, előadásokon és szemináriumokon, interaktív foglalkozásokon vehetnek részt, majd sikeres heti projektfeladatukat követően „gyerekdiplomát” vehetnek át.

A tábort két turnusban hirdették meg a szervezők, először június 21. és június 25. között, majd június 28. és július 2. között. A „nyári egyetem” helyszíne az ÓE Alba Regia Műszaki Karának Pirosalma utcai oktatási épülete lesz.

Az ifjú egyetemisták a tábor ideje alatt hétfőtől péntekig, naponta 8.30 - 12.00 óra, valamint 13.00 - 16.00 óra között élménypedagógiai szakmai programokon vehetnek majd részt, az utolsó napon pedig kirándulni mennek majd a csoportok.

A táborba jelentkezni június 15-én, kedden 14 órái lehet.

További részletek ezen a linken olvashatók.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek