2 évnél régebbi cikk

Mutatjuk, hol válaszol az új buszmenetrend tervezője a kritikákra
·Közlekedésbuszmenetrend·Utolsó frissítés: undefined
Mutatjuk, hol válaszol az új buszmenetrend tervezője a kritikákra
·Közlekedésbuszmenetrend·Utolsó frissítés: undefined

A város hivatalos Facebook-oldalán külön poszt alatt mondhatják el a fehérváriak a véleményüket az új buszmenetrenddel kapcsolatban.

Cser-Palkovics András polgármester még vasárnap jelentette be közösségi oldalán, hogy július 19-én délelőtt 10 órától a város hivatalos Facebook-oldalán, az erre a célra létrehozott poszt alatt várja majd a kritikákat, észrevételeket a hálózat tervezője. A következő napokban ezeket áttekinti és válaszolni fog rájuk, valamint elvégzi a szükséges korrekciókat.

Kapcsolódó
Cser-Palkovics András: online szavazás alapján dől el, hogy maradhat-e az új buszmenetrend

A tesztüzem után minden polgár online szavazhat majd arról, melyik hálózat és menetrend legyen Székesfehérváron, melyik változatot fejlesszék tovább - jelentette be közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.

"Külön, nyomatékosan kérem a véleménynyilvánításra azokat, akik munkába járáshoz használják a buszhálózatot, ugyanis kiemelt szempont volt a hálózat összeállításakor az ipari zónák dolgozóinak kiszolgálása" - írta vasárnap Cser-Palkovics András.

Hétfőn a Székesfehérvár Facebook-oldalán megjelent posztban az olvasható, hogy a felvetésekre, kritikákra, ha lehet azonnal válaszolnak.

"Bizonyára lesznek olyan javaslatok, amiket a következő napokban áttekint és utána fog rájuk válaszolni, valamint elvégzi a javaslataik alapján a szükséges korrekciókat is" - olvasható a bejegyzésben.

Borítókép: Wikipedia
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek