1 évnél régebbi cikk

Három vonalon változik a buszmenetrend Székesfehérváron
Három vonalon változik a buszmenetrend Székesfehérváron

Január huszonnyolcadikától három vonalon is változásokra kell számítani a helyi buszok menetrendjében. Egyes járatok útvonala rövidebb lesz, ugyanakkor bővülnek a fel- és az átszállási lehetőségek.

A közösségi közlekedés színvonalának javítását szolgálják azok a változások, amelyek január huszonnyolcadikától három vonalon életbe lépnek Székesfehérváron. A módosítás a 11A, a 17-es, valamint az M26-os jelű járatokat érinti. Egyes járatok útvonala rövidül, a fel- és átszállási lehetőségek viszont bővülnek - tájékoztatott a Volánbusz.

A Szedreskerti-lakónegyed felé közlekedő 17-es buszok megállnak a Verseci út páros oldalán lévő Köfém-lakótelep A jelzésű megállóban is.

Az Európa Ipari Park felé közlekedő M26-os járatok indulási ideje munkanapokon 5:40, 13:40 és 21:40 lesz. A Videoton felé közlekedő járatok menetrendje nem változik. Az intézkedéssel más járatokra, így a 23-asra is biztosított lesz az átszállás.

A Csapó utcából induló 11A jelű járatok végállomása a Holland fasoron, a Next Stop kanyarodósávján kijelölt Sóstói bevásárlóközpont C elnevezésű megálló lesz. A járatok nem érintik a két körforgalom közötti megállókat.

Borítókép: Bácskai Gergely
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek