2 évnél régebbi cikk

Iskolakezdéshez gyűjtenek tanszeradományokat a Gárdonyi Géza Művelődési Házban
·Hírekjótékonyság·Utolsó frissítés: undefined
Iskolakezdéshez gyűjtenek tanszeradományokat a Gárdonyi Géza Művelődési Házban
·Hírekjótékonyság·Utolsó frissítés: undefined

Július 31-ig várnak új vagy jó állapotban lévő, használt tanszereket a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban, amivel az Alba Bástya Központ rászoruló családjait támogatják az iskolakezdés előtt.

Jövő szombatig lehet csatlakozni ahhoz a kezdeményezéshez, amit a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Egyesület hirdetett az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ javára - írja az ÖKK.

Új, illetve jó állapotú tanszereket várnak: az iskolatáskáktól a színes ceruzákon, füzeteken át a számológépekig, uzsonnás dobozokig mindenféle eszköz fontos támogatás lehet a rászorulóknak.

„Azért kezdtük el júliusban a gyűjtést, hogy mire kezdődik az iskola és a bevásárlás, addigra eljusson azokhoz a családokhoz, akiknek szükségük van rá, és már csak azokat kelljen megvásárolni, ami nagyon-nagyon nélkülözhetetlen. Szerencsénkre két papír-írószer is csatlakozott hozzánk a városban, ott is le lehet adni ezeket az adományokat, illetve az egyik boltban ajándékutalvány megvásárlásával is tudják segíteni az adományozást” - mondta Szilvási-Grund Helga, a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár igazgatója.

Aki úgy gondolja, hogy segíteni szeretne, bármilyen az iskolakezdéshez szükséges tanszerrel hozzájárulhat az adományozáshoz, fontos, hogy magánszemélyek és vállalkozások is segíthetnek.

A tanszereket a Sóstó ltp. 1. szám alatt gyűjtik: hétfőtől-szerdáig 8-17 óra, csütörtökön 8-19 óra, pénteken 8-16 óra, szombaton pedig 10-14 óra között.

További információ kérhető az info@ggmuvhaz.hu e-mail címen vagy a 06-22/501-161-es telefonszámon.

Borítókép: Zsiday Ádám
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek