2 évnél régebbi cikk

Szoktál önkiszolgáló kasszánál fizetni? Lehet, hogy pont egy fehérvári cég telepítette
·Gazdaságsiker·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
laurel.hu
Szoktál önkiszolgáló kasszánál fizetni? Lehet, hogy pont egy fehérvári cég telepítette
·Gazdaságsiker·Utolsó frissítés: undefined

Az önkiszolgáló kasszák egyre népszerűbbek, sokan szívesen használják. Azt azonban talán már kevesebben tudják, hogy egyre több nagy hazai és nemzetközi kereskedelmi láncnál éppen egy székesfehérvári cég fejlesztése működik.

Hogy hazai pályán mozogjunk tovább: ha mostanában vásároltatok a fehérvári Decathlonban, akkor feltűnhetett az új, önkiszolgáló rendszerük, ahol csak behelyezzük a kádba az árut, és utána már fizethetünk is.

A rendszert a fehérvári alapítású Laurel fejlesztette, ráadásul a cégcsoport egyre több nagy, nemzetközi érdekeltségű vállalattal is együttműködik.

Az abszolút fehérvári siker története az utóbbi időben olyan márkákkal egészült ki, mint a Bauhaus és a Praktiker, ahol ugyancsak az önkiszolgáló rendszert építették ki, vagy a Shell, ahol 190 magyarországi töltőállomáson végzik el az informatikai rendszer teljes cseréjét.

A Laurel ráadásul már nemzetközi porondon is öregbítette Székesfehérvár hírnevét: az ő fejlesztésükkel nyitott meg a Decathlon első lettországi üzlete. A sportszerforgalmazó korábban ausztriai és a szerbiai és szlovákiai indulásában is a fehérváriak kasszarendszerére és önkiszolgáló kasszáira támaszkodott, illetve 2021-ben még horvát és szlovén indulás is várható.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek