2 évnél régebbi cikk

Lézeres szőrtelenítés, kozmetikai arckezelés, orvos-esztétika, orvosi-kozmetikai és bőrgyógyászat - a VÁR Medical & Beauty szalonban Fehérváron
·Egészségszépség·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Rubliczky Dalma
Lézeres szőrtelenítés, kozmetikai arckezelés, orvos-esztétika, orvosi-kozmetikai és bőrgyógyászat - a VÁR Medical & Beauty szalonban Fehérváron
·Egészségszépség·Utolsó frissítés: undefined

Régi vágya teljesült Horváth-Cserna Mónikának azzal, hogy komplex szolgáltatásokat kínáló szépségcentrumot valósított meg Székesfehérváron a VÁR Medical & Beauty szalonnal.

Új helyre költözött, és új névvel lépett egy még magasabb színvonalat képviselő kategóriába a Beauty Works szalon, ahol nem is olyan régen kipróbáltam, hogy a végleges szőrtelenítés tényleg végleges megoldást jelent-e. A VÁR Medical & Beauty így mostantól már komplex szolgáltatást kínál a szépülni vágyóknak többek között lézeres arckezelésekkel és esztétikai töltésekkel. 

"Régi vágyam volt, hogy egy komplex szolgáltatásokat kínáló szépségcentrumot hívjak életre" - meséli a változások kapcsán Horváth-Cserna Mónika, aki az elmúlt 13 évben nagy tapasztalatot szerzett a lézeres szőrtelenítésben, így nem véletlen, hogy olyan a szakembereket toborzott, akik ugyancsak hasonló tapasztalattal bírnak a saját szakterületükön.

"Jelenleg a lézeres szőrtelenítésen túl már kimondottan az arc kozmetikai kezeléseivel foglalkozó, 18 éves tapasztalattal bíró kozmetikus is várja a vendégeket, és szeptembertől válik teljessé a paletta. Az általános bőrgyógyászat mellett több, egy-egy területre specializálódott szakember is segíti majd a hozzánk fordulókat abban, hogy megoldjuk a problémájukat, vagy csak egyszerűen szépüljenek.

Már megkezdte a működését a testfelelősünk, aki a teljes test megszépítésével foglalkozik majd: tekercseléssel, PowerShape vákuumos, a Fehérváron egyedülálló Ultratone Futura Ultra Pro kezeléssel vagy éppen algás kezeléssel.

Lesz orvosunk, aki szén-dioxid lézeres kezelésekkel fiatalítja, megújítja a bőrt az arc, nyak, kéz és dekoltázs területein, kisimítja az egyenletlen, aknés-heges bőrfelszínt, megújítja a fénykárosodott bőrt, összehúzza a tág pólusokat, eltünteti a foltokat és leszedi a fibrómákat. Lesznek továbbá orvos-esztétikai kezeléseink, valamint ZO Skin Health bőrterápiára specializálódott bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos. Utóbbi terápia kimondottan a komolyabb bőrhibák megoldására, az erősen aknés-pattanásos bőr kezelésére szolgál."

A Székesfehérvár Várkörút 17. szám alá költözött VÁR Medical & Beauty szalon ráadásul egészen elképesztő környezetben várja a vendégeit, ahol nemcsak az arc és a test, de a lélek is ki tud simulni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek