4 évnél régebbi cikk

Megérkezett Fehérvárra az új PowerShape2: ajándékozz szépséget és egészséget karácsonyra
Fehérvár Médiacentrum fotója
Body Smits - A Testkovács
Megérkezett Fehérvárra az új PowerShape2: ajándékozz szépséget és egészséget karácsonyra

Fehérváron, a Body Smith - A Testkovács szalonban már elérhető a legújabb alakformáló és arcfiatalító rendszer, és az a nyirokmasszás gép is, amiből csak kettő van az országban.

Nem mindig egyszerű párunknak karácsonyi ajándékot választani, igazi meglepetést találni, ám az egészségnek és a szépségnek nincs, aki ne örülne, legyen szó férfiről vagy nőről. A székesfehérvári Body Smith - A Testkovács Koch László utca 4. szám alatti szalonjába már elérhető a legújabb alakformáló és arcfiatalító rendszer, valamint az a nyirokmasszás gép is, amiből csak kettő van az országban - és egy kezelés vagy több alkalmas bérlet akár tökéletes ajándék lehet a karácsonyfa alatt.

Az új PowerShape2, vagyis integrált alakformáló és arcfiatalító rendszer alkalmas a felkar, has, csípő, fenék, comb, hát, arc, toka kezelésére. Az elv pedig egyszerű: a gép a rádiófrekvenciát, a soft-lasert, valamint a vákuum szívóhatását kombinálja kezelőfejeiben a kiváló kezelési eredmények elérése érdekében, vagyis nagy mértékben felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez. Lehetőséget biztosít többféle dinamikus pulzáló beállítás alkalmazására, ezáltal a vendégek fiziológiai adottságaihoz mérten állítható a kezelések erőssége.

A szépségen túl a Body Smith - A Testkovács szalonban már elérhető az a nyirokmasszás gép is, amiből jelenleg csak kettő van az országban.

Sokan nem tudják, ha a nyirokrendszer nem működik megfelelően, probléma lép fel: szenvednek a nehéz lábak tünetétől, főleg hosszú állást követően. Könnyen elfáradnak és lábukban túlzott fáradtságot éreznek, lábikragörcs és zsibbadás lép fel. Ha a kiváltó körülmények fennmaradnak, sokkal tárgyilagosabban megfogalmazható tünetek jelentkeznek főként az alsó végtagban: ödéma, pigmentálódás, stasis dermatosis, visszerek jelenhetnek meg.

A megoldás a nyomásterápia, ami olyan mechanikus nyirokmasszázs terápiás módszer, amelyet széles körben alkalmaznak fizikoterápiában, kozmetológiában, onkológián és angiológián, amikor a cél a vénás és nyiroködéma csökkentése. A terápia aktiválja a vérkeringést (mind a vénásat, mind a nyirokkeringést), stimulálja a szöveti nedvek felszívódását, és elvezetését a szervezet szűrőinek irányába, segíti a mérgek távozását. Hasznos a visszerek megelőzésében az előzetes tünetek megjelenésekor. Támogatást nyújt operációt követő ödéma, cellulit és túlsúly kezelésekor, plasztikai célú zsírleszívás után, javítja a gyenge perifériás keringést.

Ajándékozzon szépséget és egészséget támogató kezeléseket szeretteinek, hiszen a Body Smith - A Testkovács ajándékutalványai jövő évben is beválthatóak!

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek